MusicCast honlap

2017. augusztus 14., hétfő, 10:15

Yamaha MusicCast audio hifi házimozi multiroom hangrendszer Yamaha MusicCast Yamaha hangrendszer MusicCast hangrendszer Yamaha házimozi MusicCast házimozi Yamaha multiroom MusicCast multiroom multiroom rendszer multiroom hangrendszer Yamah

Az itthoni Yamaha forgalmazó jóvoltából már külön weboldal áll rendelkezésére azoknak, akik többet szeretnének megtudni a MusicCast kompatibilis termékekről.

MusicCastMusicCast Appwww.musiccast.hu

A Yamaha intelligens vezérlési funkciókat tartalmazó, többszobás házhangosítást támogató rendszere immár szinte mindegyik termékkategóriájában (soundbar, aktív hangfal, házimozi erősítő stb.) megtalálható. Nem csak az eszközök listája, hanem a konkrét szoftver funkcionalitása is meglehetősen szerteágazó, olyannyira, hogy az érdeklődők jobb tájékoztatása és az átláthatóbb kínálat már külön weboldalt tett indokolttá.

www.musiccast.hu

A www.musiccast.hu néven startoló "katalógus" részletes magyar leírásokkal és árakkal szedi csokorba a ma futó MusicCast termékek mindegyikét. E felület fő célja, hogy a látogatókkal jobban megértesse a felületben rejlő lehetőségeket, valamint a felhasználói igények függvényében kialakítható hangrendszer opciókat. Ugyanitt a jövőben érkező újdonságok és érdekességek naprakész bejelentésére lehet számítani.

A Yamaha MusicCast multiroom rendszerről és a benne található termékekről már több bemutató- és tesztcikket publikáltunk az AV-Online hasábjain, így konkrét eszközökkel szerzett felhasználói tapasztalatokért továbbra is javasoljuk olvasóinknak, hogy nézzenek szét bátran archív gyűjteményünkben. Minden egyéb esetben pedig számíthatnak az itthoni disztribútor és a hivatalos viszonteladók segítségére.

www.musiccast.hu

MusicCast App

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.