Mindent űberel az új Astell&Kern mobil hifi lejátszó

2017. június 21., szerda, 13:05

Astell Kern Astell and Kern audio hifi lejátszó zenelejátszó audio lejátszó hifi lejátszó AK lejátszó Astell Kern lejátszó

A&ultima SP1000 néven debütált az Astell&Kern eddigi legnagyobb teljesítményű hordozható zenelejátszója. Az első darabok e hónap végén érkeznek.

Nem csak nevével emelkedik ki az amúgy is átlagon felüli Astell&Kern lejátszók táborából az A&ultima. A termék koncepciója egyszerű, voltaképpen a gyártó alapelvét hordozza: egyediség, high end kivitel, a legfrissebb extrákkal.

Astell&Kern A&ultima SP1000

A tervezők célja főleg az volt, hogy olyan zseblejátszót készítsenek, amely a ma elérhető legjobb hangot produkálja. Emellett a kirívó teljesítményt exkluzív dizájnnal is meg akarták koronázni, ennek köszönhető az 5 colos átlójú, 720x1280 pixel felbontású HD5 kijelző és a szénszál mintájú hátlappal felvértezett, rozsdamentes acél készülékház. A frissítések azonban nem csak kozmetikailag értendők: nyolcmagos processzort, kettős AK4497EQ DAC chipet és natív DSD lejátszást is kapunk.

Astell&Kern A&ultima SP1000

Az eddigi csúcsmodellhez (AK380) képest az új hardverrel sikerült három tízezred százalékkal csökkenteni a teljes harmonikus torzítást és kb. 3 dB-lel növelni a jel/zaj viszonyt, a kimeneti jelszint pedig 2,3 Vrms-ről 3,9 Vrms-re hízott. Némileg megújult a felhasználói felület is, amely a nagyobb kijelzőnek köszönhetően kicsit szellősebb, ugyanakkor praktikusabb lett.

Astell&Kern A&ultima SP1000

Szintén nem elhanyagolható az USB Type-C támogatás megléte (USB 3.0 protokoll mellett), aminek köszönhetően 2 órányi töltést követően akár 12 órányi üzemidőt is kaphatunk.

Astell&Kern A&ultima SP1000

A minden eddigit felülmúló teljesítményhez hasonlóan bátran húzott árcédula is társul: 3 499 dollárnak megfelelő forintért lesz itthon is megvásárolható az A&ultima SP1000, ezzel az általunk ismert jelenlegi legdrágább mobil hifi lejátszónak tekinthető.

Astell&Kern A&ultima SP1000

Az első darabok június végén érkeznek a KáCsa Audió bemutatótermébe, ahol más Astell&Kern termékek is kipróbálhatók, megvásárolhatók.

www.kacsa-audio.hu

www.facebook.com/AstellAndKernHungary

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.