Megújult a Tivoli kisrádiója

2017. április 21., péntek, 05:50

Tivoli audio hifi hangrendszer hangszóró hangfal rádió Bluetooth mobil hangrendszer mobil hangfal Bluetooth hangszóró Bluetooth hangrendszer Bluetooth hangfal Tivoli Audio

Az ikonikus Model One prémium kategóriás rádión markáns frissítéseket eszközölt a témában szakértő Tivoli Audio.

Koncepciója látszólag mit sem változott az immár Model One Digital néven futó, kisméretű hangrendszernek, mely a konyhai rádiók Mercedes kategóriájának is titulálható. Ahogy nevéből sejthető, frissítése elsősorban a digitális világ adta előnyök hozzáadásával történt. Konkrétabban: a klasszikus FM rádió tuner helyett beépített Bluetooth és WiFi áll rendelkezésünkre.

Tivoli Audio Model One Digital

Utóbbinak köszönhetően Spotify, Deezer és TIDAL internetes kliensek műsorait is böngészhetjük. A kis eszközhöz ingyenes, Android és iOS mobileszközökre egyaránt letölthető applikáció jár.

Tivoli Audio ART App iPad

A hálózati funkció nem csak internetről való zenehallgatást, hanem a házon belüli rendszerfejlesztést is lehetővé teszi. A Model One Digital későbbiekben kiegészíthető a Cube vagy Art hangsugárzók valamelyikével, így sztereó, vagy akár többszobás konfiguráció építhető belőle.

Tivoli Audio Model One Digital

Ha csak egyszerűen irodai, háttérzenei célra vagy másodállásban televíziónk hangosítására szeretnénk használni, arra is nyílik lehetőség, a már-már száműzetésben lévő, mégis sok esetben praktikus analóg sztereó Jack csatlakozó által.

Tivoli Audio Model One Digital hátlap

A fehér, dió és fekete színekben készülő Tivoli Model One Digital 99 900 forintos áron már itthon is megvásárolható, bővebb információ található róla az Audio Centrum és a gyártó hivatalos honlapján.

www.audiocentrum.hu

www.tivoliaudio.com

Tivoli Audio Model One Digital

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.