Megújult a Jamo Studio széria

2018. január 23., kedd, 15:30

Jamo audio hifi házimozi hangfal hangszóró mélyláda házimozi hangfalszett aktív mélyláda házimozi mélyláda Jamo hangfal Jamo hangfalszett Dolby Atmos hangfal Dolby Atmos hangfalszett

Studio 8 néven fut tovább a skandináv dizájnt és nyugatias hangot ötvöző cég legújabb, megfizethető hangfal termékcsaládja.

Dizájn és technológia tekintetében is átalakult elődjéhez képest az új Jamo Studio 8 sorozat. A gyártó honlapján lévő leírás szerint egész teret betöltő karaktert produkálnak kompakt és elegáns megjelenés mellett.

Jamo S 807 hangfal

A hangszórókészleten többé-kevésbé érzékelhető a Klipsch kéznyoma. Ugyanakkor a letisztult felületek, szögletes/hosszúkás profilok és a matt fehér, matt fekete és dió színek szolidabb, ill. kisebb alapterületű otthonokban sem dominánsak.

Jamo S 809 hangfal

Két állványos (S 801 és S 803), három álló (S 805/S 807/S 809) valamint két center (S 81 CEN/S 83 CEN) hangfalat foglal magába a széria, továbbá két aktív mélysugárzó (S 808 SUB/S 810 SUB) közül választhatunk, amennyiben teljesen Jamo-alapú szettet akarunk építeni.

Jamo S 810 SUB aktív mélyláda

A mélynyomók keskeny profilúak, kialakításuknak köszönhetően könnyebben elhelyezhetők a fal mentén. A kisebbik 20 cm-es hangszórót tartalmaz 100 W teljesítményű erősítővel, a nagyobbikban 25,4 centis található 150 wattos támogatással.

Jamo S 810 SUB aktív mélyláda

A hangfalak nem csak küllemben hanem funkcionalitásukban is fejlődtek: a Dolby Atmos létjogosultságára való tekintettel, bizonyos modellekre (S 809, S 807 és S 803) helyezhető, kiegészítő magassági sugárzó modul vásárolható.

Jamo S 8 ATM Dolby Atmos hangfal

Jamo S 8 ATM Dolby Atmos hangfal

Ötletes elgondolás, hogy a függőleges hangmező növeléséért felelős hangdobozt nem szükséges külön kábellel csatlakoztatni, ugyanis a talpán lévő tüskék oldják meg a jelvezetéshez szükséges kapcsolatot. Cserébe értelemszerűen az ún. fő hangfal (amire az Atmos modul kerül) hátuljába két vezetéket kell bedugni.

Jamo S 807 Dolby Atmos hangfal hátlap

Valamennyi Jamo Studio 8 hangfal már kipróbálható és megvásárolható az Extreme Audio bemutatótermében, honlapjukon pontos árak és részletesebb termékleírások is találhatók.

www.extremeaudio.hu

www.jamo.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.