Médialejátszóval egybeépített Arcam erősítők

2016. május 20., péntek, 12:05

Arcam Solo audio hifi lejátszó házimozi Arcam erősítő Arcam Solo Arcam hifi Arcam erősítő Arcam házimozi házimozi erősítő CD lejátszó Blu-ray házimozi rendszer Arcam házimozi erősítő Arcam hifi erősítő

Az Arcam Solo Movie és Arcam Solo Music néven futó eszközök önmagukban helyettesítenek hagyományos hifi vagy házimozi készükékláncokat, és a gyártó elmondása szerint semmivel sem teljesítenek rosszabbul a "nagyokhoz" képest.

Először az idei ISE kiállításon volt szerencsénk közelebbről szemügyre venni az Arcam Solo Movie és Arcam Solo Music készülékeket. Az eredeti Solo sorozat több mint 10 éve debütált. Az angolok célja e letisztult, kissé lifestyle benyomást keltő szériával már akkoriban is az volt, hogy a kevésbé műszaki beállítottságú, készülékmonstrumokat mellőzni vágyóknak is elérhetővé tegyék az audiofil hangzást, a hagyományos masszív elektronikák látványa nélkül.

Arcam Solo Movie

Ezt az irányelvet követik a Solo Music és Solo Movie eszközök, ám jelen esetben picivel többről van szó, mint pusztán egybeépített szórakoztató központról. Az Arcam lényegében a világ első olyan megoldását hozta létre, amely lapos profilú készülékházát szinte meghazudtolva, magába foglal ötcsatornás házimozi erősítőt, hálózati médiaklienst, Blu-ray lejátszót és DAB+ rádiótunert. Mindez kiegészült a gyártó által mostanában gyakorta preferált, audiofil G osztályú végfok rendszerrel.

Arcam Solo Movie

A Solo Music és a Solo Movie futóművet is tartalmaznak, előbbi CD/SACD, utóbbi pedig CD/SACD/DVD/BD típusú korongokat képes beolvasni, illetve a filmnézésre kiélezett típus nagyfelbontású videofájlokat is képes lejátszani, nem csak USB-portról, hanem helyi hálózaton lévő adattárokról is. A készülékek HDMI lapkával is rendelkeznek, 4 db bemenet és 1 db kimenet teszi lehetővé, hogy otthonunkban lévő multimédiás eszközeink kép és hangjelét fogadni tudják. Ezen kívül többek közt analóg sztereó RCA és digitális koax/optikai bemenetek tarkítják a hátlapjukat.

Arcam Solo Music hátlap

Arcam Solo Movie hátlap

A Solo Movie 8 ohmon 60, a Solo Music pedig 80 W teljesítmény leadására képes folyamatosan, a csatornák egyidejű terhelése mellett. Az eszközökhöz ugyanaz a háttérvilágított billentyűzetes, többfunkciós távvezérlő jár, melyet az Arcam legújabb, Dolby Atmos/DTS:X-képes házimozi erősítőihez is mellékelnek. A készülékekről további információ található a forgalmazó és a hivatalos viszonteladók honlapján. A Solo Movie típus Magyarországon is rendelhető, előzetes időpont egyeztetést követően pedig bárki kipróbálhatja, meghallgathatja a Házimozi Stúdió bemutatótermében.

www.hazimozistudio.hu

www.arcam.co.uk

Arcam Solo Movie

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.