Hatalmas lett az új REL mélyláda

2017. február 13., hétfő, 12:25

REL audio hifi házimozi subwoofer mélyláda mélysugárzó REL mélyláda házimozi mélyláda

25 éves fennállását új referencia modellel ünnepli meg a walesi székhelyű, aktív mélysugárzó specialista REL. A No. 25 a legnagyobb aktív mélyláda, amelyet eddig készítettek.

REL No.25 aktív mélyládaREL No.25 aktív mélyládaREL No.25 aktív mélyláda hátlapREL No.25 aktív mélyládaREL No.25 aktív mélyláda távvezérlőREL No.25 aktív mélyládaREL No.25 aktív mélyládaREL No.25 aktív mélyládaREL No.25 aktív mélyládaREL No.25 aktív mélyládaREL No.25 aktív mélyláda

Elsőre akár a Gibraltar sorozat továbbgondolt, szteroidozott változatának is titulálhatnánk a No. 25-öt. Mégsem méregethetjük őt az alatta lévő testvérekhez, ugyanis minden tekintetben rátesz a többi REL termékre, nem is kevéssel.

Fotók alapján nem tűnik egyértelműnek, hogy egy igazi monstrumot álmodtak meg. A doboz 73 x 54 x 76 cm-es méretei (széles x magas x mély) 380 mm átmérőjű mélysugárzónak adnak otthont, melynek szénszálas membránja nagy terhelésen akár 10 centis elmozdulásra is képes. A masszív felületmozgás által keltett hátsó hullámok lecsillapítása érdekében alkalmazták a kolosszális dobozt, melynek oldalai és teteje egyaránt íves kialakításúak. Hogy a már-már tankszerű látványt elegánssá tegyék, a szokásos REL esztétikát kapjuk. Egy No. 25 felületkezelése 3 hétig tart, ennyi idő szükséges, hogy a rajta lévő, 12 lakkréteg megfelelően rákerüljön.

REL No.25 aktív mélyláda

Mi lehet meggyőzőbb egy a szobánkban dolgozó No. 25-nél? Például, ha merészek vagyunk és diétára fognánk a bankszámlánkat, akkor, tornyot is építhetünk belőle, három egység egymásra helyezésével. Ha sztereózunk, akkor a két frontsugárzó számára biztosíthatunk egy-egy ilyen oszlopot. Az eredmény egy olyan létesítmény, amely elemenként 1 000 W teljesítményű NextGen3 D osztályú erősítőt tartalmaz.

REL No.25 aktív mélyláda

A No. 25 vezérlése a hátoldalán lévő kezelőszervekkel, ill. egy mellékelt, infravörös távvezérlővel lehetséges. A márkától megszokott módon nem csak vonali (.LFE RCA), hanem végerősített jelet is képes fogadni, a mellékelt Neutrik Speakon csatlakozójú hangsugárzó kábellel. Igény szerint a cég saját vezeték nélküli vevő egysége (Longbow transmitter) is megvásárolható hozzá.

REL No.25 aktív mélyláda hátlap

A megtermett mélyláda már rendelhető, kb. bruttó 2,4 millió forintért vásárolhatják meg a kifinomult basszusok megszállottjai a Házimozi Stúdióban.

www.hazimozistudio.hu

www.rel.net

REL No.25 aktív mélyláda

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.