Hangszórót a nyakunkba?

2017. december 8., péntek, 09:10

JBL audio hifi házimozi hangfal hangszóró JBL hangfal JBL hangszóró Bluetooth hangszóró JBL Bluetooth hangszóró

Új divat kezd kialakulni, mégpedig a testen viselhető hangszóróké. A JBL Soundgear különlegessége, hogy nyakunkba téve zenél nekünk és persze mindenki másnak.

A JBL Soundgear egy félig banán, félig patkó alakú Bluetooth hangszóró, amely a mobilitást, mint funkciót ezúttal a viselhetőség felé billenti. Az eszköz koncepciója, hogy a nyakra helyezve szólaltatja meg a hozzá párosított forráseszköz (ami lehet okostelefon, tablet vagy notebook) hangját. A belsejében 4 db 31 mm-es hangszóró található, amelyek felfelé, a fejünk irányába szórják a 100 Hz-től 20 kHz-ig terjedő frekvenciáját.

JBL Soundgear BTA Bluetooth hangszóró

A 350 grammos házban lévő, 800 mAh kapacitású akkumulátor egy feltöltéssel kb. 6 órányi üzemidőt ígér, a kimenő teljesítmény pedig 2x3 W. Utóbbi nem tűnik soknak, ám ha figyelembe vesszük, hogy az eszköz a fülünktől alig arasznyi távolságra szólal meg, még ahhoz is elég hangos lehet, hogy szükség esetén a környezetünkben lévők is kivegyék részüket a zenei élményből.

JBL Soundgear BTA Bluetooth hangszóró

A JBL Soundgear BTA kettős mikrofonnal rendelkezik, amely a gyártó leírása szerint kiszűri a környezet zajait és a zavaró szobai visszhangokat. Már megvásárolható itthon is, 60 000 forintért.

JBL Soundgear BTA Bluetooth hangszóró doboz

Hogy a fentebb ecsetelt extrák mennyire használhatók a gyakorlatban, azt hamarosan részletesebben is megválaszoljuk egy kimerítő cikk keretein belül itt, az AV-Online hasábjain.

www.extremeaudio.hu

www.jbl.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.