CD-lejátszóval bővül a Marantz MusicLink széria

2016. augusztus 18., csütörtök, 20:15

Marantz audio hifi lejátszó Marantz hifi Marantz lejátszó hifi rendszer hifi lejátszó CD-lejátszó Marantz CD lejátszó Marantz hifi rendszer

A luxusszínvonalú megjelenést és kompakt méretet kombináló Marantz MusicLink szériában immár CD-lejátszó is található, a lemezgyűjtők nem kis örömére.

Marantz HD-CD1 CD-lejátszóMarantz HD-CD1 CD-lejátszóMarantz HD-CD1 CD-lejátszóMarantz HD-CD1 CD-lejátszóMarantz HD-CD1 CD-lejátszó hátlapMarantz HD-CD1 CD-lejátszó és HD-AMP1 sztereó erősítőMarantz HD-CD1 CD-lejátszó és HD-AMP1 sztereó erősítőMarantz HD-CD1 CD-lejátszó és HD-AMP1 sztereó erősítőMarantz HD-CD1 CD-lejátszó és HD-AMP1 sztereó erősítőMarantz HD-CD1 CD-lejátszó és HD-AMP1 sztereó erősítőMarantz HD-CD1 CD-lejátszó és HD-AMP1 sztereó erősítőMarantz MusikLinkMarantz HD-CD1 CD-lejátszó távvezérlő

HD-CD1 néven kerül forgalomba a Marantz MusikLink szériába tartozó CD-lejátszója, és a már általunk is tesztelt HD-AMP1 integrált sztereó erősítő és HD-DAC1 DA konverter dizájnjára épül. Az említett készülékekkel párosítva egységes rendszert építhetnek belőle azok, akik szinte bárhol elférő, ugyanakkor csinos hifi rendszert szeretnének, persze mint lejátszó, önmagában is használható. Mi több, beépített fejhallgató erősítővel rendelkezik, mely magas impedanciájú audiofil fejhallgatókat is kiszolgál.

Marantz HD-CD1 CD-lejátszó és HD-AMP1 sztereó erősítő

A Marantz hagyományos audiofil CD-lejátszóinak tudását hordozza magában a HD-CD1 is, ennél fogva központosított mechanikát, dupla rétegű padlólemezt és merevített lábakat tartalmaz, kiegészítve a gyártó saját szabadalmának számító HDAM-SA2 jelerősítő áramkörrel és egyénileg összeválogatott alkatrészekkel. Utóbbiak közé tartoznak a Schottky diódák, a kristály oszcillátor illetve az alacsony zajszintért felelős, kis impedanciájú kondenzátor is.

Marantz HD-CD1 CD-lejátszó hátlap

CS4398 DAC chip végzi a jelátalakítást, a gyári lemezeken kívül MP4, AAC és WMA formátumokat is ismer a CD-R és CD-RW korongokkal kompatibilis lejátszó. Aranyozott analóg RCA illetve digitális koaxiális kimenettel rendelkezik, vezérlése a MusicLink sorozat rendszer távvezérlőjével lehetséges.

Marantz HD-CD1 CD-lejátszó távvezérlő

A Marantz HD-CD1 CD-lejátszó 2016 szeptemberétől fekete, illetve a gyártótól megszokott pezsgőarany színekben lesz megvásárolható, mindkét változat esetében fahatású oldallemezekkel.

hu.horn.eu

www.marantz.hu

Marantz HD-CD1 CD-lejátszó és HD-AMP1 sztereó erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.