Vincent Audio Magyarországon

2015. április 3., péntek, 07:10

Vincent Audio audio hifi erősítő lejátszó hifi erősítő csöves erősítő CD-lejátszó Vincent Audio hifi

A Stream Audio hifi és házimozi bemutatóterem ismét bővítette egyébként is rendkívül széles kínálatát, ezúttal a német Vincent Audio cég termékei kerültek polcaikra.

Vincent Audio Tube LineVincent Audio Tube Line SV-236Vincent Audio Tube Line PHO-700Vincent Audio Solid LineVincent Audio Solid Line SV-234Vincent Audio Solid Line SV-234Vincent Audio Solid Line SV-234Vincent Audio Solid Line SV-238MKVincent Audio Solid Line SV-238MKVincent Audio Solid Line SV-238MKVincent Audio SV-800Vincent Audio CD-S8 CD-lejátszó

A felsőkategóriás hifi komponensekre szakosodott Vincent Audio, bizonyos értelemben a ?klasszikus versenyzők? közé tartozik. Termékeik között találhatunk szigorú odafigyeléssel megépített elektroncsöves erősítőket és egyéb masszív hifi komponenseket, például CD-játszókat, de a kábelek és hangfalak világában is tevékenyek.

Vincent Audio Tube Line SV-236

A gyártó Németország egyik legnagyobb kereskedelmi importőr és márkaképviseleti cégének tulajdonát képezi, termékfilozófiájának alappillérei közé tartozik a különösen precíz megmunkálás, a végletekig fokozott teljesítmény, és persze a kiváló hangminőség. A világ legkülönbözőbb részeiről, szakértők és fórumok visszajelzései igazolják, hogy a Vincent Audio jó ár/érték arányú termékeket készít.

Vincent Audio Solid Line SV-234

A Vincent Audio erősítői már meg is hallgathatók és természetesen megvásárolhatóak a Stream Audio budapesti szaküzletében.

www.streamaudio.hu

www.vincent-tac.de

Vincent Audio Solid Line SV-234

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.