Új helyen a HiFi Barlang

2016. február 3., szerda, 11:15

HifiBarlang audio hifi hangfal hangszóró mélyláda Tannoy QUAD Sunfire Tannoy hangfal Sunyfire mélyláda hifi bolt Hifi Barlang

Új helyre költözött a hazai hifi kereskedelem egyik nagy öregje, a Hifi Barlang.

Hifi Barlang az Informatéka alattHifi BarlangHifi BarlangHifi BarlangHifi BarlangHifi BarlangHifi BarlangHifi BarlangHifi BarlangHifi Barlang

Aki a kilencvenes években már érdeklődött a hifi iránt, az ismeri a Barlangot, ebben egészen biztosak vagyunk. A cég, ami nevét is az egykor tényleg barlang hangulatú, boltíves pincehelyiségről kapta, negyedszázadnyi működés után egy pár méterrel közelebb költözött a körúthoz. Pontosabban beköltözött a cég másik üzlete alá. Így a Hifi Barlang már közvetlenül a Teréz körúton, de továbbra is egy pincében üzemel.

Hifi Barlang

Az új Hifi Barlang szinte teljesen elkészült és már fogadja is a látogatókat, a régről ismert márkákkal. Vagyis itt sorakoznak a Tannoy hangfalai, a Sunfire mélyládák, a Quad elektronikák. No meg persze itt van még a Marantz, a Denon, a Pioneer, a NAD, a Cambridge Audio, a Monitor Audio és még sok más kedvelt márka.

Hifi Barlang

Aki szerette a régi Hifi Barlangot, az biztosan örülni fog az ismerős arcoknak és annak, hogy lényegében csak a házszám változott.

Hifi Barlang

Vásárlóként, a megújult eladótér mellett az sem mellékes, hogy a Hifi Barlang fölött üzemel az Informatéka és a Best Byte üzlete is. Így mindjárt meg lehet venni a tévét is a házimozihoz.

Ne feledjék, a Hifi Barlang már nem a Szondi utcában található, hanem a Teréz körút 31. szám alatt! Bizony, alatta.

informateka.hu

hifibarlang.hu

Hifi Barlang

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.