Üdvözölhetjük a Hegel új integrált erősítőjét

2017. december 12., kedd, 05:10

Hegel audio hifi sztereó erősítő H90 Hegel erősítő Hegel H90 hifi erősítő Hegel hifi

H90 néven debütált a norvég hifi gyártó csatornánként 60 W teljesítményű, legújabb integrált sztereó erősítője. Az eszköz beépített DAC-kal és hálózati funkciókkal is rendelkezik.

Hegel H90 hifi erősítőHegel H90 hifi erősítőHegel H90 hifi erősítő hátlapHegel H90 hifi erősítő hátlapHegel H90 hifi erősítő belsőHegel H90 hifi erősítőHegel H90 hifi erősítő

A Hegel H90 a gyártó leírása szerint, a lehető legtöbb dinamikát képes kipréselni csatornánként leadható 60 wattjából. Fejlesztői a jó hang mellett rugalmas funkcionalitásra is törekedtek, ezért a szolgáltatások listáján többek közt Apple AirPlay és hálózati zenelejátszás is szerepel. Audiofil tudását kamatoztathatják fejhallgatók is, előlapi 6,3 mm-es Jack kimenete által, amelyen kívül csupán két potméter és egy kijelző töri meg a szokásos letisztultságot. Utóbbi OLED típusú, ezáltal jól olvasható világosban is.

Hegel H90 hifi erősítő

A készülékben a SoundEngine topológia továbbfejlesztett, 2. generációja felel a tiszta hangzásért, amely elődjéhez képest még alacsonyabb torzítást produkál, így több hallható részletre lehet számítani. A gyártó leírása szerint, drámai basszus vezérlés javulásra is lehet számítani, úgymond jobban megfogja az erősítő a hangfalakat, utóbbira magyarázatot ad a specifikációban közölt, több, mint 2000-es értékű csillapítási tényező.

Hegel H90 hifi erősítő hátlap

A H90 azt a célt szolgálja, hogy önállóan is megoldja a jelátalakítás és hangsugárzó meghajtás feladatát, ennek érdekében 3 db optikai, egy koaxiális és egy számítógépes kapcsolatra szolgáló USB bemenet található rajta, kiegészülve két analóg RCA bemenettel és egy vonalszintű kimenettel. A készülék már meghallgatható és 549 000 forintért megvásárolható az Audio Centrum bemutatótermében.

www.audiocentrum.hu

www.hegel.com

Hegel H90 hifi erősítő belső

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.