Mini hifi fa szegéllyel?

2016. szeptember 8., csütörtök, 05:25

Pro-Ject audio hifi DAC Box Design DAC Box DA konverter hifi DAC DSD DAC Pro-Ject hifi Pro-Ject DAC Pro-Ject Box Design

Kicsik, csinosak, és nagyszerűen szólnak. Pont ezért szeretjük a miniatűr hifi komponenseket. A Pro-Ject DAC Box DS2 ultra, méreteit tekintve parányi, tudása azonban inkább a nagyokéhoz mérhető.

Pro-Ject DAC Box DS2 ultraPro-Ject DAC Box DS2 ultraPro-Ject DAC Box DS2 ultra előlapPro-Ject DAC Box DS2 ultra színekPro-Ject DAC Box DS2 ultra hátlapPro-Ject DAC Box DS2 ultra belsőPro-Ject DAC Box DS2 ultra belsőPro-Ject DAC Box DS2 ultra

Az immár több mint 10 éve futó Box Design széria új sztenderdet hozott létre azáltal, hogy miniatűr méretben tudta megoldani a modern forráseszközök (számítógép, MP3-lejátszók, stb.) jó hangminőségben történő megszólaltatását. 2012-ben döntött úgy az osztrák cég, hogy a költségkímélő, ugyanakkor helytakarékos tulajdonságú készülékek mellett indítanak egy felsőbb kategóriát (RS sorozat) is. Utóbbiak továbbra is kompakt méretben jelennek meg, de inkább a felső kategóriába férkőzve, az audiofileket vették célba. Az S és RS szériák között található DS sorozat méret, szolgáltatások és hangminőség terén is arany középutat képez. Egységesen 206 mm széles, alumínium készülékházzal készülnek, 4-rétegű NYÁK-lappal. Nemrégiben kaptuk a hírt, hogy a DS-t leváltják a DS2 típusok. Közéjük tartozik az alábbi újonc is.

Pro-Ject DAC Box DS2 ultra belső

Csúcskategóriás AK4490 DA konverter chip 32 bit/768 kHz mintavételezéssel, összesen 6 (!) db bemenet, DSD64/128/256 jelfolyam támogatás, választható szűrők és hangzásmódok, mindez egy asztalsarkon elférő masinából. A Pro-Ject nem rejti véka alá, hogy a manapság népszerű, referencia minőséget nyújtó asztali DAC-okhoz (pl. Pioneer N-70A) mérhető teljesítményt akart belevarázsolni a DAC Box DS2 ultra belsejébe.

Pro-Ject DAC Box DS2 ultra előlap

Az alacsony zajú, külső tápegységgel üzemelő eszköz PC, Mac és Linux operációs rendszert futtató számítógépekre is csatlakoztatható, analóg kimenete A osztályú topológiára épül. Mint minden Pro-Ject Box készüléket, ezt is Európában tervezték és gyártották.

Pro-Ject DAC Box DS2 ultra belső

A fekete vagy ezüst színekben, bruttó 199 990 forintért megvásárolható DAC Box DS2 ultra opcionálisan (30 000 forint felár ellenében) rendelhető fa (rózsafa, eukaliptusz, dió) oldallemezekkel is épp úgy, mint a széria többi tagja. Aki szívesen kipróbálná, megteheti az itthoni forgalmazó bemutatótermében, mi már alig várjuk, hogy jól leteszteljük!

www.audiocentrum.hu

www.box-designs.com

Pro-Ject DAC Box DS2 ultra színek

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.