Megújul az Exposure 3000-es szériája

2021. június 7., hétfő, 18:05

audio hifi Exposure erősítő végfok végerősítő előerősítő előfok hifi erősítő sztereó erősítő sztereó előerősítő Exposure hifi Exposure erősítő

Az angol Exposure finomításokat és esztétikai változtatásokat is eszközölt 3000-es sorozatán. A fokozatosan megújuló termékcsaládban egyelőre egy integrált sztereó erősítőről, egy végerősítőről és egy előerősítőről hullott le a lepel.

Exposure hifiExposure 3510 Integrated Amplifier sztereó erősítő

Az Exposure-tól megszokott, minimalista formatervtől búcsúzik a 3510 Integrated Amplifier nevet viselő integrált sztereó erősítő, amely magasított készülékházzal és előlapján kétoldalra pozícionált tekerőgombokkal kelt magabiztosabb vizuális összhatást. A csatornánként 110 W teljesítményű erősítőbe magas minőségű kondenzátorokat, egyedileg hangolt tápcsatornát és rövid jelutat, valamint gyors bipoláris tranzisztorokat építettek. A cascode áramkörnek köszönhetően fejlettebb "tápegység immunitást" ígér az Exposure. A távvezérlővel és fejhallgató-, valamint PRE OUT hangkimenettel ellátott, kettős kábelezésre is alkalmas, igény esetén DAC vagy phono modullal bővíthető 3510 Integrated Amplifier mellé hároméves jótállás tartozik, fekete vagy titán (ezüst) színben lesz rendelhető.

Exposure 3510 Integrated Amplifier sztereó erősítő

Az azonos nevet viselő 3510 Mono Amplifier ahogy a nevéből kiderül, mindössze egycsatornás, azoknak készült, akik a 3000-es sorozat hangkarakterét még magasabb minőségben, szeparált hangdoboz meghajtással szeretnék kiegészíteni. RCA és XLR bemenetekkel egyaránt rendelkezik, készülékháza a gyártótól megszokott módon, teljes egészében alumíniumból készült. A 3510 Mono Amplifier végerősítő integrált testvéréhez hasonló módon alkalmas kettős kábelezésre, hatalmas toroid transzformátorral üzemel, teljesítménye 100 W (8 ohmon).

A Mono Amplifier mellé ideális partner lehet a 3510 Pre-Amplifier nevű előerősítő, amely az integrált testvérhez hasonló extrákat nyújt, csak éppen diszkrét A osztályú hangkimenettel. Az előerősítő összesen 6 vonalszintű bemenetet szolgáltat, előerősített jelét RCA kábelen lehet továbbítani a végerősítő irányába.

Az új készülékek várhatóan 2021 nyarán fognak Magyarországra érkezni, részletes leírásuk az árakkal együtt napokon belül látható lesz az Audio Centrum honlapján.

audiocentrum.hu

exposurehifi.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.