LUXMAN Magyarországon

2018. február 15., csütörtök, 12:50

LUXMAN audio hifi erősítő lejátszó DAC CD-lejátszó high end hifi erősítő csöves erősítő fejhallgató erősítő DA koönverter USB DAC LUXMAN hifi

Az Audiophile Szalon immár a hifisták körében elismert LUXMAN elektronikagyártó termékeit is forgalmazza. Valamennyi termék már megérkezett és kipróbálható náluk!

A LUXMAN 1925-ben jött létre, ugyanekkor vette kezdetét Japánban a rádiózás. Akkoriban még Kinsuido néven futó, képkeretező cég volt, de elindították rádiókkal foglalkozó ágazatukat is, ami később LUX-ként vált ismertté. A Kinsuido nevéhez fűződik Japán első rádiós kézikönyve is, de néhány évvel később már LUX-735 néven üdvözölhették a tölcséres hangsugárzót, amelyet a LUX-1730 rádióval együtt lehetett megvásárolni. Az ötvenes évek végére már hifi végerősítőket gyártottak, a hetvenes években pedig komplett hifi készülékláncokat kínáltak. Számos olyan termék hagyta el gyártósoraikat, amelyek a igényes, veterán hifisták körében ismertté váltak, beleértve a C-10/B-10 sztereó párost, a DU-10 univerzális lejátszót stb.

LUXMAN LX-380 és D-380

A LUXMAN kínálatában többek közt integrált sztereó erősítők, csöves elektronikák, digitális forráseszközök és analóg lemezjátszók találhatóak, de foglalkoznak fejhallgató erősítő és DAC gyártásával is.

LUXMAN L-509X sztereó erősítő

Közleményük szerint legfőbb céljuk, hogy szüntelenül törekedjenek a lehető legtisztább szintű zeneélmény visszaadására. Hogy ebben mennyire jók, arról bárki meggyőződhet saját fülével is, ha ellátogat az Audiophile Szalon bemutatótermébe.

www.audiophile-szalon.hu

www.luxman-global.com

LUXMAN D-08u CD-lejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.