Nyílt hétvégét tart a Házimozi Stúdió

2016. október 20., csütörtök, 15:05

Házimozi Stúdió audio házimozi moziszoba házimoziszoba high end házimozi rendszer high end házimozi

Nem hétköznapi program részesei lehetnek azok, akik ellátogatnak Törökbálintra 2016. november 11 és 13 között. Ekkor ugyanis megnyitja kapuit a Házimozi Stúdió, és először kel életre a sokat emlegetett Grand Theatre bemutató szoba.

Házimozi StúdióHázimozi Stúdió JBL Synthesis moziszobaJBL Synthesis házimozi a Házimozi StúdióbanJBL Synthesis Grand Theater házimozi rendszerSIM2 NERO 4 UHD házimozi projektor

Korábbi beszámolónkban kifejtettük, hogy milyen tulajdonságokkal és értékekkel büszkélkedhet a Törökbálint, Kastély utca 20. címen állomásozó Házimozi Stúdió bemutatóterem. Cikkünk végét félbehagyva, fotók nélkül, de említést tettünk az alagsor szintjén épülő, kb. 50 négyzetméter alapterületű helyiségről is, mely a nyílt hétvégével egyidejűleg válik nyilvánosan látogathatóvá. De mi is várja a látogatókat? Csupa olyan technológia, ami manapság képes kimeríteni a prémium házimozi fogalmát. Olyan akusztika, dinamikatartomány és vizuális térábrázolás, amit ha egyszer kipróbál, utána nehezen felejt az ember.

Házimozi Stúdió JBL Synthesis moziszoba

Lesznek olyan élőben kipróbálható újdonságok, mint a high end képmegjelenítő gyártó SIM2 első 4K felbontású DLP házimozi projektora.

SIM2 NERO 4 UHD házimozi projektor

A látogatók ugyancsak megfülelhetik az első, Magyarországon installált Dolby Atmos (és DTS:X) sávokkal kompatibilis, JBL Synthesis hangrendszert, a formátumot valóban hordozó forrásanyagokkal. A monumentális erőkifejtésre képes, 9.4.6 kiosztású konfiguráció többek közt 6 db mennyezeti hangszórót és kettős erősítéssel hajtott frontokat is tartalmaz, 4 db 18 colos mélyládával megtámogatva.

JBL Synthesis Grand Theater házimozi rendszer

A demonstráción szereplő újdonságok között megtalálható lesz az USA-ban tervezett és gyártott Acurus ACT 4 házimozi processzor, továbbá az Arcam Dolby Atmos/DTS:X kompatibilis készülékei, és az EISA díjas Mark Levinson No 585 integrált sztereó erősítő.

A bemutatóterem a belvárostól kb. 15 perc alatt elérhető, autóval érkező látogatók természetesen igénybe vehetik a ház melletti parkolóhelyet. A november 11 (péntek) és 13 (vasárnap) között tett látogatás egyetlen feltétele az előzetes időpont foglalás, melyet telefonon vagy e-mailen adhatnak le az érdeklődők. A regisztráció díjtalan, emellett minden látogató egyedi kedvezményekkel élhet, a Házimozi Stúdió által forgalmazott termékek vásárlása esetén. Utóbbiról a cég munkatársai fognak bővebb információkat nyújtani.

www.hazimozistudio.hu

JBL Synthesis házimozi a Házimozi Stúdióban

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.