Elképesztő demóval készül a Házimozi Stúdió

2019. október 24., csütörtök, 08:50

Házimozi Stúdió audio házimozi moziszoba házimoziszoba high end házimozi rendszer high end házimozi

A Házimozi Stúdió idén is kitárja kapuit egy egész hétvégére. Az előző évekhez képest még magasabb szintű, tudású, teljesítményű berendezésekkel igyekeznek megmutatni, hogy mi kapható ma a high end kategóriában.

Házimozi StúdióHázimozi Stúdió moziszobaHázimozi Stúdió

A most hétvégén (október 26-27.) esedékes nyílt hétvégén öt szobában, öt különböző rendszert lehet majd kipróbálni Törökbálinton, a Házimozi Stúdiónál. A nappali szobában Lyngdorf Audio és Arcam elektronikával hajtott, Revel Performa3 hangsugárzókból összeállított 5.6.4 csatornás hangrendszer fog tündökölni. Az előbbi szám nem elírás: összesen 6 db mélysugárzót, mégpedig a REL G1 MKII zászlóshajóit fogja tartalmazni a rendszer!

Mióta debütált, a Grand Theatre moziszoba képezi a bemutatóterem és talán az egész közép-európai régió egyik legelképesztőbb privát házimozi attrakcióját. Felsorolhatnánk a szobában telepített komponenseket, de talán egy szám is elég: a meghajtást 8000 W RMS összteljesítményű elektronikákkal valósították meg, a monumentális frontsugárzó kiszolgálása aktív bekötésben történik.

Házimozi Stúdió moziszoba

Audiofil érdeklődésű személyeknek is érdemes lesz benézni, hiszen a Revel nemrégiben forgalomba kerülő BE (berillium) sorozata is képviselni fogja magát az F228Be állódobozok személyében, Mark Levinson No. 5805 integrált sztereó erősítővel megtámogatva.

A nyílt hétvégén való részvétel a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az óránként kezdődő bemutatókon a kényelmes és gördülékeny élmény érdekében legfeljebb 3 fő vehet részt. Jelentkezni a Házimozi Stúdió honlapján, a kapcsolat menün keresztül lehet.

hazimozistudio.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.