Denon házimozi erősítők a kánikula végére

2018. augusztus 21., kedd, 11:05

Denon audio házimozi erősítő Dolby Atmos házimozi erősítő Denon házimozi Denon erősítő Denon 2018 Dolby Atmos Atmos házimozi Atmos erősítő Denon házimozi erősítő Dolby Atmos házimozi Dolby Atmos házimozi erősítő

Nyár végén ill. ősz elején két új felső-középkategóriás házimozi erősítővel (AVR-X4500H és AVR-X3500H) bővül a Denon kínálata.

9.2 és 7.2 csatornás kiosztással érkezik a két új házimozi erősítő. A nagyobbik teljesítménye 200, a kisebbé pedig 180 W csatornánként. Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, ezúttal sem maradhatott ki a HDR és Dolby Vision kompatibilis 4K/60 Hz támogatás, valamint a HLG és eARC felismerés. További extra az Amazon Alexa hangalapú vezérlés lehetősége. Utóbbinak köszönhetően saját beszédünk segítségével kapcsolhatjuk ki/be az erősítőket, állíthatjuk a jelszintet, forrást választhatunk, és időjárási információkat tudhatunk meg stb.

Denon AVR-X3500H házimozi erősítő hátlap

A gyártó által kifejlesztett HEOS multiroom rendszer felülete ezúttal sem maradt ki a készülékekből, mi több, a Crestron Connect megléte intelligens házvezérlő rendszerekbe való integrációt is lehetővé tesz. A beépített Bluetooth és WiFi mellett Apple AirPlay 2 kliens is tarkítja az extrák listáját. Mindkét házimozi erősítő 8 db HDMI bemenettel és 3 kimenettel valamint Audyssey MultEQ XT32 automatikus szobaakusztikai kalibrációval érkezik.

Denon AVR-X3500H házimozi erősítő belső

Az AVR-X3500H augusztus végén, az AVR-X4500H pedig várhatóan szeptember közepén kerül forgalomba. Árakért és részletesebb információkért a hivatalos Denon viszonteladók oldalain lehet érdeklődni.

hu.horn.eu

www.denon.hu

Denon AVR-X3500H házimozi erősítő belső

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.