Revel Performa Be újabb családtagok

2019. szeptember 23., hétfő, 17:20

Revel audio hifi házimozi hangfal hangszóró Revel hangfal hifi hangfal házimozi hangfalszett

Mint arról már 2017 elején beszámoltunk, a Revel a Performa3 szériájából készített egy változatot, ami berillium magassugárzóval van felszerelve, az első típus az akkori CES-en bemutatott F208Be volt. Az idei CEDIA Expon a Revel bemutatta a Performa Be termékcsalád legújabb komponenseit.

2017-ben az új Revel Performa Be sorozatban változott a teljes hangszórókészlet, de a fő attrakció természetesen a magassugárzó volt, melynek alapanyaga a rendkívül ritka és merev alkáli földfém a berillium. Ennek a megmunkálása roppant időigényes és költséges, így nem csoda, hogy a használva addig elsősorban az űriparban volt. Hatékonysága viszont megkérdőjelezhetetlen, hiszen általa 40 kHz a frekvencia-átvitel felső határa, a tömege pedig fele az átlagos dómoknak.

Revel Performa F226Be hangfal

Az idei CEDIA Expo-n bemutatkoztak a Performa Be család legújabb tagjai. Az F226Be egy háromutas, álló hangdoboz, amibe a berillium dóm alá 5,25 colos középsugárzó és kettő darab 6,5 colos mélyhangszóró került. Az ára várhatóan 7000 dollár lesz.

Revel Performa F226Be hangfal csatlakozó

A legnagyobb, F328Be típusú állódobozba szintén 5,25 mélyközépsugárzót helyeztek a berillium dóm alá, ám a három darab mélysugárzó már 8 colos, az ára ennek függvényében pontosan 16 000 dollár.

Revel Performa C426Be centersugárzó

A Revel természetesen a mozirajongókat is szeretné kiszolgálni, nekik készült a csaknem egy méter széles, 27,7 kilós C426Be centersugárzó, amibe a berillium dóm társaságába négy darab 6,5 colos mélyközép hangszóró, valamint egy 5,25 colos középsugárzó került, az ára 4500 dollár lesz.

Revel Performa C426Be centersugárzó hátlap

Várhatóan az AV-Online oldalán is bemutatásra kerül a sorozat több tagja is, a vásárlás lehetőségét pedig a hazai forgalmazó fogja biztosítani az érdeklődők számára.

hazimozistudio.hu

revelspeakers.com

Revel Performa C426Be centersugárzó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.