Rádió újragondolva: Ruark Audio

2023. július 27., csütörtök, 09:20

Ruark RuarkAudio audio hifi rádió hangfal hangszóró Bluetooth hangszóró Ruark Audio

Az Audio Centrum új termékekkel színesíti kínálatát. Mostantól a Ruark Audio stílusos hangrendszerei is megtalálhatók náluk, melynek disztibútora és hazai forgalmazója is az Audio Centrum. A családi tulajdonban lévő brit cég elegáns megjelenésű és magas teljesítményű egydobozos hangrendszereket készít, intelligens funkciókkal. Az első darabok már Magyarországon vannak!

Ruark Audio R3S hangrendszerRuark Audio R2 hangrendszerRuark Audio R2 hangrendszerRuark Audio R2 hangrendszerRuark Audio MR1 aktív hangfalRuark Audio MR1 aktív hangfalRuark Audio R1 Bluetooth rádióRuark Audio R1 Bluetooth rádióRuark Audio R1 Bluetooth rádióRuark Audio R1 Bluetooth rádióRuark Audio R1 Bluetooth rádióRuark Audio R1 Bluetooth rádióRuark Audio R1 Bluetooth rádióRuark Audio R1S okosrádióRuark Audio R1S okosrádióRuark Audio R7 hangrendszerRuark Audio R7 hangrendszer távirányítóRuark Audio R7 hangrendszer hátlap

A Ruark Audio azt a letisztult és otthonos hangulatot veszi alapul, ami a régi, masszív fadobozos rádiókat is jellemezte, de átülteti a 21. századba. A funkciók és hangzás egyaránt a kor igényeit követik. Termékeik a vendéglátóiparban, elismert szállodaláncok lakosztályaiban is fellelhetők. Székhelyük Anglia keleti partján található. A lelkes zenerajongó csapat saját tapasztalatokból és személyes preferenciákból merít inspirációt. A céget Alan O'Rourke alapította, aki gitárral a kezében és hifi eszközökkel körülvéve nőtt fel. Az 1980-as években Sabre nevű hangsugárzója segítette Őt felkerülni a térképre. Alan édesapja szakértő hangfaldoboz készítő volt, így az anyagok ismerete és tisztelete apáról fiúra szállt. A cég filozófiájának az igényes hangzás és stílusos megjelenés is kritikus része. Céljuk olyan hangrendszerek tervezése, melyek frappánsan kombinálnak számtalan mai vizuális stílusjegyet. Utóbbi származhat egy kedvenc ruhadarabról vagy autó műszerfaláról is.

Ruark Audio R1 Bluetooth rádió

A Ruark kínálata szerteágazó annak ellenére, hogy leginkább komplett, egyetlen dobozba épített hangrendszereket tartalmaz. Legtöbb esetben az alapszolgáltatások között szerepel FM és DAB vevő, valamint Bluetooth, a kínálat egy részében pedig WiFi opció is jelen van. A nagyobb, illetve magasabb kategóriás hangrendszerek némelyike (többek között R3S vagy R5) CD futóművet is tartalmaz. Külön érdekesség az R7 Radiogram modell, amely asztalnak álcázott formatervével és fa házával egyszerre tisztelgés a modern elegancia és hifi nosztalgia előtt.

Ruark Audio R2 hangrendszer

A Ruark Audio termékek árával és kipróbálásával kapcsolatban az Audio Centrum munkatársainál lehet érdeklődni. Hamarosan részletesebb cikkekkel is visszatérünk a gyártóra itt, az AV-Online hasábjain.

audiocentrum.hu

ruarkaudio.com

Ruark Audio MR1 aktív hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.