JL Audio az Audio Centrumban

2019. június 5., szerda, 17:10

JL Audio audio hifi házimozi hangfal mélyláda mélysugárzó hangszóró JL Audio mélyláda

Mostantól az Audio Centrumban lehet kipróbálni és megvásárolni a hifi és házimozi fanatikusok köreiben gyakran emlegetett JL Audio mélyládáit.

JL Audio Dominion D108 mélyládaJL Audio Dominion D108 mélyláda hátlapJL Audio E112 mélyládaJL Audio E112 mélyládaJL Audio E112 mélyládaJL Audio Fathom F113 v2 mélyládaJL Audio Fathom F113 v2 mélyládaJL Audio Gotham G113 v2 mélyládaJL Audio Gotham G113 v2 mélyládaJL Audio mélyládák az Audio Centrumban

Az autóhifis körökben is jól ismert, floridai székhelyű, zárt konstrukciókat preferáló JL Audio kínálata csupa díjnyertes termékből áll, melyeknek hangszóró készletét és erősítő áramkörét is házon belül fejlesztik és gyártják. Az Audio Centrum budapesti bemutatóterme elsősorban az otthoni felhasználásra szánt mélyládáknak nyújt otthont, a Dominion D108-tól (kb. 330 000 Ft) kezdve a szörnyeteg (íves doboz, 4 500 W, 2 db 34,5 cm-es hangszóró, 163 kg) Gotham G213 V2-ig (kb. 5,8 M Ft).

JL Audio Gotham G113 v2 mélyláda

De mi különbözteti meg a JL Audio-t a széles átlagtól, túl azon, hogy szükség esetén iszonyatos mennyiségű és minőségű mélyhangokkal ajándékozza meg hallgatóit? Csupa olyan fejlesztés, amelyek egy aktív mélysugárzó ideális működését szolgálják. Gondolunk itt pl. a az előlapot is magába foglaló, ezért masszívabb kosár kialakításra vagy a DMA technológiára, amely a hangszóró motor működését vezérli, lehetővé téve, hogy a membrán a teljes mozgási tartományban lineárisan viselkedjen. Természetesen valamennyi modellnél adott a polaritás és fázis vezérlés lehetősége.

JL Audio E112 mélyláda

Érdekesség, hogy egyes modelleken magas jelű bemenet is található, valamint a felhasználó földelt kábel módba is állíthatja a rendszert, elkerülve a zavaró búgással járó földhurok problémát.

JL Audio Fathom F113 v2 mélyláda

Külön említést érdemel a Fathom és Gotham modelleken alkalmazott, előlapi vezérlőpult, amelyen gazdag finombeállítási lehetőségek tárulnak a felhasználó elé. Az említett szériák szolgáltatásai közé tartozik a digitális, automatikus szobakorrekció is, amely megpróbálja a frekvencia-átvitelt egyenletesebbé tenni akkor is, ha a szoba akusztikája és a mélyláda elhelyezése nem ideális. Az első JL Audio szállítmány már meg is érkezett az Audio Centrum szaküzletébe!

audiocentrum.hu

JL Audio mélyládák az Audio Centrumban

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.