Góliát hangfallal bővül az SVS kínálata

2019. április 18., csütörtök, 13:35

SVS audio hifi házimozi hangfal hangszóró hifi hangfal SVS hangfal

Pinnacle néven debütált az SVS legújabb hangsugárzója, mely mostantól a Prime széria legnagyobb tagja. Gyártója közleményében állejtő dinamikát és erőlködés nélküli basszust jósol.

A Prime Pinnacle kitölti a Prime és Ultra szériák közti hézagot. A cég leírása szerint nem kevés munkaóra árán olyan hangsugárzót terveztek, amely a zeneiséget dinamika-tartomány és basszus feláldozása nélkül képes megadni.

SVS Prime Pinnacle hangfal magassugárzó

Hangszórókészlete egy 2,5 cm-es alumínium dómból, három darab 16,5 cm-es basszus hangszóróból és egy 13,5 cm-es középsugárzóból áll. Utóbbi új fejlesztés, az Ultra széria dizájnelemeit örökölte. Érdekesség, hogy a több ponton merevített doboz belsejét négy kamrára osztották fel, a légmozgás pedig három reflexnyíláson keresztül történik. Nem véletlen az enyhén levágott szélű előlap sem, mivel szerepet játszik a dobozon belüli hullámok csillapításában.

SVS Prime Pinnacle hangfal hátlap

Az SVS SoundMatch nevezetű háromutas keresztváltója található a dobozban, amely kritikus szerepet játszik a hangszínpad kiszélesítést és a térleképzést illetően is. Figyelembe véve, hogy a Prime sorozatban állványos hangfal és házimozi centersugárzó is található, akár többcsatornás rendszer frontsugárzójaként is bevethető a Pinnacle.

SVS Prime Pinnacle házimozi hangfalszett

A hangsugárzó fahatású vagy fényesre polírozott fekete külsővel már megvásárolható a Home Movie-ban kb. 600-630 000 Ft/pár összegért, de szemfülesek bevezető akció keretein belül rövid ideig még kedvezőbb áron rendelhetik meg.

homemovie.hu

svsound.hu

www.svsound.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.