Futurisztikus Bluetooth hangrendszert tessék!

2018. július 10., kedd, 15:40

Soundcast audio hifi hangfal hangszóró Bluetooth hangfal Bluetooth hangszóró Soundcast hangfal Soundcast hangszóró Soundcast Bluetooth hangszóró

Mostantól Magyarországon is megvásárolhatók a Soundcast nevű cég Bluetooth hangrendszerei. A vállalat kifejezetten a hordozható, időjárás-álló és méretüket meghazudtoló teljesítményű rendszerek előállítására specializálódott.

Hang korlátok nélkül - így jellemzi magát a Soundcast, melyet a kétezres évek elején Amerika egyik legöregebb és legnagyobb hangsugárzó gyártójának alapítói hoztak létre. Céljuk nagy teljesítményű és megbízható hangrendszerek megálmodása volt, olyanoké, amelyeket bárhova magunkkal vihetünk.

Soundcast VG1 vízálló Bluetooth hangszóró

Legkisebb termékük jelenleg az alig tejesdoboz nagyságú VG1, egy szögletes, robusztus kis szerkezet, olyan futurisztikus formával, mintha a Hold-bázisra fejlesztették volna. A gyártó szerint mindegy, hogy gyúrni, úszni vagy túrázni készülünk, a telefonos hangosításra is alkalmas VG1 tökéletes útitárs. Vízhatlan kialakítású házában két alumínium hangszóró rejtőzik, kiegészítve egy passzív basszus radiátorral.

Soundcast VG7 Bluetooth hangszóró

Hangminőségben és teljesítményben még feljebb emelik a mércét a VG7 és VG10 egydobozos hangrendszerek, melyek már sok állványos hangfal méretét is felülmúlják. A különc, jövőbe mutató formákhoz NFC és aptX Bluetooth párosul, nem mellesleg valamennyi Soundcast termék (ha két egyformával rendelkezünk), összepárosítható egymással (Qualcomm True Wireless Stereo) sztereó üzemmódba.

Soundcast VG7 Bluetooth hangszóró

A Soundcast termékekről további leírások és árak találhatók az itthoni forgalmazó Home Movie honlapján, a VG1 és VG7 modelleket hamarosan tesztelni fogjuk.

homemovie.hu

www.gosoundcast.com

Soundcast VG10 Bluetooth hangszóró

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.