Dolby Atmos soundbar a JBL-től

2020. március 1., vasárnap, 12:30

JBL audio házimozi hangfal hangszóró soundbar JBL soundbar JBL hangfal Dolby Atmos Dolby Atmos hangszóró Dolby Atmos soundbar

A JBL bemutatta első olyan soundbárját a JBL Bar 9.1-et, ami valódi vezeték nélküli térhatású hanggal és Dolby Atmos-szal van felszerelve.

JBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbarJBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbarJBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbarJBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbarJBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbarJBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbar háttérsugárzóJBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbar

A készülék új szabványt állít fel az otthoni szórakoztatásban, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a lehető legmagasabb színvonalú moziélményt hozzák létre.

JBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbar

A Las Vegas-ban megrendezett CES 2020 keretein belül a JBL bemutatta a Bar 9.1 típusú soundbar-ját, ami - állítólag - valódi vezeték nélküli surround hangzást hoz létre a JBL Original Pro hangjával, a Dolby Atmos beépítésével, valamint a Google Chromecast és az Apple AirPlay 2 streaming támogatásával.

JBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbar

A JBL Bar 9.1 olyan házimozi rajongók számára készült, akik belemerülnek a legújabb mágikus sorozatba, vagy újraélik kedvenc filmjeiket esetleg sport eseményeket, hiszen olyan térhatású hangélményt hoznak létre, amelyet jelenleg csak a JBL képes biztosítani. A Bar 9.1 az első JBL soundbar, amelybe beépítettek négy felfelé néző Dolby Atmos hangszórót a magassági hanghatás érdekében. Ezek az egyedi illesztőprogramok szó szerint új magasságokba viszik a hangot azáltal, hogy visszaverődnek a szoba falairól, míg az akkumulátorral működő, leszerelhető, vezeték nélküli hátsó hangszórók a mennyezetre és onnan visszaverődve, lefelé sugároznak, ezáltal 3D-s hallgatási élményt nyújtanak.

JBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbar

A JBL Bar 9.1 leválasztható hangszórói bárhol elhelyezhetők a szobában, a beépített akkumulátorokat pedig 10 órányi használat után egyszerűen felcsatlakoztathatjuk, hogy újra feltöltődjenek.

JBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbar háttérsugárzó

A 820 watt összteljesítményű Bar 9.1 rendszerhez mellékelnek egy 10 colos mélysugárót is, ami által lesz igazán teljes az élmény.

A Bar 9.1 támogatja a Dolby Vision-t, tartalmaz egy 4K-s videobemenetet, amely felkonvertálja a videó tartalmakat, automatikusan optimalizálva azt minden képernyőre. A Bar 9.1-ben Chromecast és AirPlay 2 is található, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kedvenc dalaikat közvetlenül továbbítsák, de beépítésre került a Bluetooth streaming is.

JBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbar

"A JBL Bar 9.1 valódi vezeték nélküli, térhatású hangja a Dolby Atmos készülékkel új sztenderdet állít fel az otthoni hangzáshoz" - mondta Dave Rogers, a HARMAN Életmód Audio Divíziójának elnöke. "A JBL-nél izgatottak vagyunk, mert először kínálhatjuk a Dolby Atmos-t, hogy professzionális, csúcstechnológiájú hangtechnikát vigyünk a fogyasztók nappalijába."

www.extremeaudio.hu

JBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbar

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.