Dolby Atmos soundbar a JBL-től

2020. február 15., szombat, 12:30

JBL audio házimozi hangfal hangszóró soundbar JBL soundbar JBL hangfal Dolby Atmos Dolby Atmos hangszóró Dolby Atmos soundbar

A JBL bemutatta első olyan soundbárját a JBL Bar 9.1-et, ami valódi vezeték nélküli térhatású hanggal és Dolby Atmos-szal van felszerelve.

A készülék új szabványt állít fel az otthoni szórakoztatásban, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a lehető legmagasabb színvonalú moziélményt hozzák létre.

JBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbar

A Las Vegas-ban megrendezett CES 2020 keretein belül a JBL bemutatta a Bar 9.1 típusú soundbar-ját, ami - állítólag - valódi vezeték nélküli surround hangzást hoz létre a JBL Original Pro hangjával, a Dolby Atmos beépítésével, valamint a Google Chromecast és az Apple AirPlay 2 streaming támogatásával.

JBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbar

A JBL Bar 9.1 olyan házimozi rajongók számára készült, akik belemerülnek a legújabb mágikus sorozatba, vagy újraélik kedvenc filmjeiket esetleg sport eseményeket, hiszen olyan térhatású hangélményt hoznak létre, amelyet jelenleg csak a JBL képes biztosítani. A Bar 9.1 az első JBL soundbar, amelybe beépítettek négy felfelé néző Dolby Atmos hangszórót a magassági hanghatás érdekében. Ezek az egyedi illesztőprogramok szó szerint új magasságokba viszik a hangot azáltal, hogy visszaverődnek a szoba falairól, míg az akkumulátorral működő, leszerelhető, vezeték nélküli hátsó hangszórók a mennyezetre és onnan visszaverődve, lefelé sugároznak, ezáltal 3D-s hallgatási élményt nyújtanak.

JBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbar

A JBL Bar 9.1 leválasztható hangszórói bárhol elhelyezhetők a szobában, a beépített akkumulátorokat pedig 10 órányi használat után egyszerűen felcsatlakoztathatjuk, hogy újra feltöltődjenek.

JBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbar háttérsugárzó

A 820 watt összteljesítményű Bar 9.1 rendszerhez mellékelnek egy 10 colos mélysugárót is, ami által lesz igazán teljes az élmény.

A Bar 9.1 támogatja a Dolby Vision-t, tartalmaz egy 4K-s videobemenetet, amely felkonvertálja a videó tartalmakat, automatikusan optimalizálva azt minden képernyőre. A Bar 9.1-ben Chromecast és AirPlay 2 is található, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kedvenc dalaikat közvetlenül továbbítsák, de beépítésre került a Bluetooth streaming is.

JBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbar

"A JBL Bar 9.1 valódi vezeték nélküli, térhatású hangja a Dolby Atmos készülékkel új sztenderdet állít fel az otthoni hangzáshoz" - mondta Dave Rogers, a HARMAN Életmód Audio Divíziójának elnöke. "A JBL-nél izgatottak vagyunk, mert először kínálhatjuk a Dolby Atmos-t, hogy professzionális, csúcstechnológiájú hangtechnikát vigyünk a fogyasztók nappalijába."

www.extremeaudio.hu

JBL Bar 9.1 Dolby Atmos soundbar

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.