Újabb márkanév pezsdíti a fejhallgatós világot

2018. november 16., péntek, 06:05

Brainwavz audio hifi fejhallgató fülhallgató fejpárna fejhallgató fejpárna hifi fülhallgató hifi fejhallgató

A MuzixGroup szerteágazó termékkínálata olyan névvel bővült, amely a Comply után még erősebbé teheti támogatásukat a fejhallgatós világ felé. Név szerint a Brainwavz Audio univerzális fejhallgató párnáira gondolunk, de nem mellesleg teljesértékű fül- fejhallgatókat, speciális kábeleket és fülestartó konzolokat is gyártanak.

A Brainwavz azoknak is komoly segítséget jelenthet, akik meglévő fülesüket szeretnék felújítani, kényelmesebbé tenni. A cég ugyanis számos univerzális méretű fülpárnát kínál, különféle (pl. bársonyos, mikroszálas, műbőr, perforált báránybőr stb.) kárpitozással és memóriaszivacsos béléssel.

Brainwavz fejhallgató fejpárna

Kínálnak konkrét termékekre szabott típusokat is (pl. a Sony MDR-7506-ra illő méretben), természetesen érdemes vásárlás előtt érdeklődni, hogy a saját fülesünkre alkalmas párna található-e kínálatukban.

Brainwavz fejhallgató kábel

Készre szerelt moduláris kábeleik is hasznosak lehetnek sokak számára, amelyekből főleg szimmetrikus/MMCX csatlakozós kategóriájuk erősebb (hiszen saját termékeiken is többnyire ilyen aljzatokkal találkozhatunk). Irodai és otthoni környezetben egyaránt praktikusak lehetnek falra/íróasztalra/polcra rögzíthető fejhallgató tartó konzoljaik, melyek remek anyagminőségük mellett kulturáltabb tárolást tesznek lehetővé.

Brainwavz fejhallgató tartó

Ezek mellett számos belépő és középkategóriás fül- ill. fejhallgatót készítenek (ígéretesnek tűnik pl. a valódi fa külsővel és vaskos párnákkal felszerelt HM100), melyekről hamarosan az AV-Online hasábjain is lehet olvasni, részletes tesztcikkek formájában.

muzixgroup.com

muzix.hu

www.brainwavzaudio.com

Brainwavz HM100 fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.