Új Bowers & Wilkins TWS Bluetooth fülhallgatók

2021. május 20., csütörtök, 21:55

BW BowersWilkins audio fülhallgató Bluetooth TWS TWS fülhallgató BW fülhallgató Bluetooth fülhallgató BW Bluetooth fülhallgató Bowers Bluetooth fülhallgató BW TWS fülhallgató TWS Bluetooth fülhallgató

PI5 és PI7 néven debütált a Bowers & Wilkins első teljesen vezeték nélküli fülhallgató párosa. Az újoncok egyértelműen a prémium mezőnyt gazdagítják, azzal a nem titkolt céllal, hogy a kategóriájukban elérhető legjobb hangminőség és felhasználói élmény valósuljon meg.

Bowers Wilkins PI7 TWS Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI7 TWS Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI7 TWS Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI7 TWS Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI7 TWS Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI7 TWS Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI7 TWS Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI7 TWS Bluetooth fülhallgató tokBowers Wilkins PI7 TWS Bluetooth fülhallgató tokBowers Wilkins PI7 TWS Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI5 TWS Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI5 TWS Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI5 TWS Bluetooth fülhallgatóBowers Wilkins PI5 TWS Bluetooth fülhallgató

A PI5 és PI7 a teljesen vezeték nélküli kivitel határainak feszegetésével igyekeznek a lehető legjobb hangzást nyújtani. Ebben kritikus szerepű a Bowers & Wilkins akusztikai szakértelme és az olyan technológiák, mint a PI7 esetében alkalmazott adaptív zajszűrés.

Bowers Wilkins PI7 TWS Bluetooth fülhallgató

A PI7 váratlanul nagy felbontást ígér, köszönhetően a benne lévő, ún. Dual Hybrid Drive, azaz kettős hibrid hangszóró kiosztásnak. A BA és dinamikus egységekből álló rendszer hangszóróit külön erősítőkkel hajtja, emellett fülhallgatónként három mikrofon is rendelkezésre áll. Utóbbiak feladata a tiszta beszédérzékelés telefonálás közben és az adaptív, cVc2 technológiával megkoronázott zajszűrés biztosítása.

Bowers Wilkins PI7 TWS Bluetooth fülhallgató tok

A valós, 24 bites dekódolásra képes PI7 (gyorstöltő-kompatibilis) tokja vezeték nélkül is tölthető, emellett külön vezetékmentes hangküldési funkciót is nyújt. Utóbbi azt jelenti, hogy például repülőúton a fedélzet hangforrását vezetékkel csatlakoztathatjuk a tokhoz, amely a hangot vezeték nélkül továbbítja a jobb és bal oldali fülhallgatók felé.

Bowers Wilkins PI7 TWS Bluetooth fülhallgató tok

A PI5 is fejlett technológiákkal biztosít prémium élményt: aptX támogatással, stabil és biztonságos jelkapcsolattal dolgozza fel a jelet, miközben ún. viselési szenzorja automatikus zenelejátszásra/megállításra képes. Nagyobb testvérétől eltérően ez a modell csak egy, 9,2 mm-es, dinamikus hangszórót tartalmaz, de az aktív zajszűrés az ő szolgáltatásai között is szerepel, jóllehet, "mindössze" standard cVc technológiával.

Bowers Wilkins PI5 TWS Bluetooth fülhallgató

A PI5 töltőtokkal együtt 24,5 óra, a PI7 pedig 20 óra teljes akkumulátoros üzemidőt ígér. Mindkét fülhallgató párosítható több eszközzel is, így telefon/tablet/laptop stb. eszközök között rugalmasan váltogathat a felhasználó, ha például filmnézés közben hívást kell fogadnia.

Bowers Wilkins PI7 TWS Bluetooth fülhallgató

A PI7 (149 990 Ft) és PI5 (94 990 Ft) már egyaránt megvásárolhatók Magyarországon is, tudásukra hamarosan visszatérünk részletes teszt formájában!

hu.horn.eu

www.bowerswilkins.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.