Címke

TWS [50 találat]


adidas Z.N.E. 01 ANC TWS aktív zajzáras Bluetooth sportfülhallgató teszt

2022. június 24., 11:25

adidas ZNE 01 ANC TWS sportfülhallgatóAz adidas nem szorul bemutatásra, hiszen az egyik legismertebb és legsikeresebb sportruházat és sportszer gyártó. De ezeken kívül a fül- és fejhallgatók piacából is igyekszik kiszakítani magának egy darabot. Az adidas a stockholmi székhelyű Zound Industries-szel együttműködve hozza létre zenehallgatásra szolgáló eszközeit. Céljuk, hogy az adidas ruházatokhoz hasonló minőséget tudjanak ebben az iparágban is felmutatni.

KLH Fusion TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2022. május 30., 23:55

KLH Fusion TWS Bluetooth fülhallgatóDinamikusan fejlődő terület a teljesen vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatók világa. Az olcsóbb példányok sok kompromisszumot rejtenek, ezért érdemes szemmel tartani a prémium kategóriában lévő, kiforrottabb opciókat. A Muzix Group-nak köszönhetően már Magyaroszágon is kapható KLH Fusion izgalmas funkciókat és kidolgozott hangot jósol.

Denon AH-C630W TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2022. május 17., 23:30

Denon AH-C630W TWS Bluetooth fülhallgatóA True Wireless fülesek nagy népszerűségnek örvendenek, sokan választják őket, hiszen nincs zavaró kábelük, többségük kényelmes, láthatatlan és bárhol elfér. A Denon úgy döntött, hogy ilyen eszközökkel is betör a piacra, ezért két teljesen vezeték nélküli modellt hoztak ki. Ebben a cikkben az AH-C630W-vel foglalkozunk, amelyről a gyártó azt ígéri, hogy utazáshoz, munkához és edzéshez is bátran használhatjuk.

Marshall Motif A.N.C. aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2022. május 9., 12:20

Marshall Motif ANC TWS Bluetooth fülhallgatóA home office ideje kezd leáldozni, és a legtöbb irodába újra visszatérnek a munkavállalók, hogy a közösség erejével folytassák munkájukat. A hétköznapi értelemben vett közösségünk viszont sokszor jelent magasabb zajszintet, amitől sokan, valljuk be, elszoktunk. Ezekben a szituációkban érdemes elővenni az aktív zajszűréses fülhallgatókat, hogy az irodai közegben saját csendes szigetet teremthessünk magunknak. A Marshall Motif A.N.C. küldetése, hogy a zajmentes zenehallgatás bárhol a rendelkezésünkre állhasson.

LG TONE Free FP8 aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2022. április 18., 18:45

LG TONE Free FP8 aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgatóA lényeggel kezdjük: az LG TONE Free FP8 egy jó TWS fülhallgató. Rengeteg szituációban könnyen használható és hamar megszerethető kiegészítő, cikkünkben kifejtjük, hogy miért!

Soundcore Liberty 2 Pro TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2022. március 10., 21:20

Soundcore Liberty 2 Pro TWS Bluetooth fülhallgatóA teljesen vezeték nélküli fülhallgatók középkategóriája fokozatosan erősödik kivitel, hang és szolgáltatások terén is. Mi sem igazolhatná ezt jobban, mint a Soundcore Liberty 2 Pro, mely sok szituációban rugalmas partnernek ígérkezik.

JBL TUNE 230NC TWS aktív zajzáras Bluetooth fülhallgató teszt

2022. február 20., 20:50

JBL TUNE 230NC TWS Bluetooth fülhallgatóAz 50 000 forint alatt kapható, teljesen vezeték nélküli fülhallgatókat általában szkeptikusan közelítjük meg. Ez a tábor sokszor kompromisszumokat rejt hangminőség és a beépített mikrofon hatékonysága tekintetében is. De úgy tűnik, hogy a megfizethetőbb TWS füleseket korai lenne még temetni, fejlődés figyelhető meg, amelyet remekül példáz a JBL újonca, a TUNE 230NC TWS.

LG TONE Free FN7 aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2022. február 8., 23:00

LG TONE Free FN7 TWS Bluetooth fülhallgatóAz LG FN7 a dél-koreai cégóriás válasza az Apple hasonlóan árazott slágerfülhallgatójára. Néhány apróságba talán beleköthetnénk, de összességében az LG (ez a Meridian fejlesztők érdeme is) olyan fülest készített, amely komolyan vehető a kb. 70 000 forintos kategóriában.

Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren TWS Bluetooth sportfülhallgató teszt

2022. január 19., 16:25

Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren TWS Bluetooth sportfülhallgatóA Klipch T5 II True Wireless Sport McLaren  a korábban általunk is tesztelt T5 II sportolókra szabott változata. Hozzáadott exkluzivitása, hogy a Klipsch és McLaren közötti együttműködés gyümölcseként az F1-es versenyautókkal harmonizáló színekben pompázik!

Sennheiser CX Plus True Wireless aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2022. január 5., 22:15

Sennheiser CX Plus True Wireless TWS Bluetooth fülhallgatóA Sennheiser állig felfegyverzett TWS fülhallgatója nem tartozik a legmegfizethetőbbek közé, de hangminőség, komfort és szolgáltatások tekintetében kifejezetten kellemes középútnak, felhasználóbarát mindenesnek számít. Még azok is könnyen megkedvelhetik, akik korábban szkeptikusak voltak a vezeték nélküli szabadságérzetet illetően.

Soundcore Liberty Air 2 Pro TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2021. december 15., 13:40

Soundcore Liberty Air 2 Pro TWS Bluetooth fülhallgatóA Soundcore Liberty Air 2 Pro az elnevezésével és formavilágával is azt adja tudomásul, hogy az Apple AirPods Pro fülhallgató megfizethetőbb riválisa kíván lenni. Alig feleannyiért, mégis kísértetiesen hasonló szolgáltatásokat nyújt, ezért vétek lett volna kihagyni a tesztelését!

KEF Mu3 aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2021. december 7., 01:15

KEF Mu3 TWS Bluetooth fülhallgatóA KEF megmarad feketeöves passzív hangsugárzó specialistának, de alkalmanként kikacsintanak a fogyasztói hangtechnika trendjei felé is. Ezúttal egy teljesen vezeték nélküli fülhallgatóval bővült kínálatuk. De vajon érdemes a meglehetősen belakott, ráadásul prémium körzetbe beférkőzni?

Klipsch T5 II True Wireless TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2021. november 26., 21:15

Klipsch T5 II True Wireless TWS Bluetooth fülhallgatóVásárlóinak visszajelzéseiből sokat tanulva, a Klipsch megújult, immár második generációs T5 TWS fülhallgatója kívül-belül fejlettebb lett. Nem mindenkinek való, például sportolásra nem ideális, ettől függetlenül a T5 II True Wireless bizonyítja, hogy a Klipsch e mezőnyben sem adja fel a küzdelmet.

Technics EAH-AZ60 TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2021. november 13., 20:50

Technics EAH-AZ60 TWS Bluetooth fülhallgatóA Technics neve még ma is kifejezetten jól cseng és látványosan dolgoznak azon, hogy ne csak a régi motoros hifi rajongól köreiben, hanem a modern felhasználók táborában is (újra) látómezőn belülre kerüljenek. Az EAH-AZ60 nemcsak dekorációs tárgy próbál lenni. Olyan technológiákat tartalmaz, prémium áráért cserébe, amelyeket bármelyik TWS fülhallgató megirigyelhetne.

EPOS | Sennheiser GTW 270 Hybrid TWS Bluetooth gamer fülhallgató teszt

2021. november 7., 19:00

EPOS Sennheiser GTW 270 Hybrid TWS gamer fülhallgatóA teljesen vezeték nélküli fülhallgatók egyik leggyakrabban kifogásolt tulajdonságával, a zavaró jelkéséssel (vagyis ajakszinkron csúszással) számoltak le egyszer és mindenkorra az EPOS | Sennheiser GTW 270 Hybrid tervezői. Az eredmény, ellentétben a legtöbb olcsó(bb) TWS fülhallgatóval, nemcsak hifi-szerűen jól szól, hanem gyors is. Utóbbi különösen a videojátékok szerelmeseinek jelenthet előnyt. Nem titok, hogy ez a füles kifejezetten "kockáknak" készült.

Kipróbáltuk a Bose Sleepbuds II alvássegítő füldugót

2021. szeptember 21., 06:05

Bose Sleepbuds II alvássegítő füldugóA Bose alkalmanként egészen új területekkel, termékkategóriákkal kísérletezik, merőben más szemszögből megközelítve a (zene)hallgatás élményét. Az "éjjeli füldugó" elnevezéssel népszerűsített Sleepbuds II azonban nem zenére, hanem nyugalomra, alvásra született. Úgy igyekszik kizárni a külvilágot, hogy közben pont a sokak által dicsért Bose ANC technológia hiányzik belőle. Elgurult a gyógyszer, vagy inkább kalapot kéne emelni a kreativitás előtt?

Grado GT220 TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2021. szeptember 15., 09:25

Grado GT220 TWS Bluetooth fülhallgatóA Grado megfontoltan várt a Bluetooth kategóriába való belépéssel. A TWS mezőny felpezsdítéséig egészen mostanáig kellett türelmesnek lenni, ugyanis a GT220 a cég első teljesen kábelmentes törekvése. De vajon sikerült megőrizni a gyártóra jellemző, ikonikus, tiszta hangképet?

Sennheiser CX True Wireless TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2021. szeptember 3., 12:25

Sennheiser CX True Wireless TWS Bluetooth fülhallgatóA Sennheiser igyekszik lépést tartani a vásárlók igényeivel és a rohamléptékben fejlődő technológia nyújtotta lehetőségekkel. E törekvést foglalja össze a globális mércével középkategóriásnak nevezhető CX True Wireleless teljesen vezeték nélküli fülhallgató, amely pillanatnyilag a gyártó legjobb ár/érték arányú TWS fülesének is titulálható.

JBL Tour Pro+ TWS aktív zajzáras Bluetooth fülhallgató teszt

2021. augusztus 13., 20:10

JBL Tour Pro plus TWS Bluetooth fülhallgatóA JBL fülhallgató újdonságaival komoly kihívás lépést tartani. Meglehetősen szerteágazó kínálatuk jelentős mennyiségű TWS, azaz teljesen vezeték nélküli fülhallgatót is tartalmaz. A Tour Pro+ a legtöbb szolgáltatással rendelkező Bluetooth fülhallgató, amelyet a JBL eddig készített. Hatékony betekintést nyújt abba, hogy a manapság milyen feladatokat lehet egyetlen fülhallgató használatával lebonyolítani.

JBL Club Pro+ TWS aktív zajzáras Bluetooth fülhallgató teszt

2021. július 28., 15:00

JBL Club Pro plus TWS Bluetooth fülhallgatóSok kísérletet láttunk már arra, hogy a teljesen vezeték nélküli fülhallgatók koronázatlan királyának tűnő Apple AirPods Pro uralmát letörjék. A JBL Club Pro+ TWS fülhallgató az első olyan jelölt, amely ugyanakkora összegért képes lényegesen többet felmutatni.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.