MEE Audio Magyarországon

2019. április 5., péntek, 13:00

MEE audio hifi fejhallgató fülhallgató sportfülhallgató sport fülhallgató Bluetooth fejhallgató Bluetooth fülhallgató MEE Audio

A Muzix Group még tovább bővíti látványosan széles termékkínálatát a MEE Audio fülesek behozatalával. Az említett cég különféle felhasználási területekre (sport, otthoni tévézés, professzionális stb.) szánt gyártmányai már itthon is megvásárolhatóak.

A MEE (ejtsd: mí) Audio 2005 óta létező, zenekedvelők és hifi megszállottak csapata által alapított cég. Kezdettől fogva szenvedélyüket arra fordítják, hogy innovatív, magas színvonalon teljesítő termékeket készítsenek, hogy a zenével tovább inspirálják azokat, akik őket választják. Nemcsak audiofileket, hanem alkalmi zenehallgatókat és sportolókat is célcsoportjuknak tekintenek, emellett a koncepciójuk, hogy minden termékük a lehető legjobb felhasználói élményt, hangot és értéket nyújtsa.

MEE Audio X7 Bluetooth sportfülhallgató

Az aktuális portéka tehát többek között vezeték nélküli sportfülhallgatókat (X1, X5, X6, stb.), aptX-kompatibilis vezeték nélküli fejhallgatókat (Matrix Cinema, Matrix 3, Runaway 4.0) és professzionális in-ear fülmonitorokat is (M6 Pro, M7 Pro, MX Pro) lefed.

MEE Audio Connect Hub

További érdekesség, hogy a cég Bluetooth jeltovábbítót is kínál arra az esetre, ha ugyanazt a forrást (pl. televízió) két személy hallgatná. A fülmonitorok legnemesebbikének a Pinnacle P1 számít, mely szokásostól igényesebb moduláris kábelével és cink-ötvözet házával a gyártó szerint CD minőségű vagy jobb fájlok hallgatására lett optimalizálva.

MEE Audio Pinnacle P1 fülhallgató

A MEE Audio termékekre hamarosan visszatérünk kimerítő cikkek formájában is itt, az AV-Online hasábjain.

muzixgroup.com

muzix.hu

www.meeaudio.com

MEE Audio M6 Pro fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.