B&W fejhallgató újdonságok

2016. november 3., csütörtök, 06:05

Bowers Wilkins BW audio hifi fejhallgató Bowers fejhallgató BW fejhallgató hifi fejhallgató Bluetooth fejhallgató Wireless fejhallgató Bowers Wilkins fejhallgató

Cseppet sem unatkoznak a Bowers & Wilkins fejlesztői, új generációkat és új csúcskategóriát is üdvözölhetünk az angol cég fejhallgatós kínálatában.

A B&W P9 Signature minden kétséget kizáróan a megalkuvást nélkülöző audiofilek táborát célozza meg. A makulátlan bőr és fém alapanyagokból gyártott fülest is az a mérnökgárda fejlesztette ki, akik a cég jelenlegi zászlóshajó 800 D3 hangfalán dolgoztak. Technikai érdekességként említhető a hangszórókamráktól akusztikailag elcsatolt fejpánt, az enyhén fülünk felé döntött membránbölcső (mellyel így a hagyományos hangsugárzók térhatását igyekeztek lemásolni).

Bowers Wilkins P9 Signature fejhallgató

A teljesen új fejlesztésű hangkeltő felület körüli üreg modellezését és akusztikai finomítását Finite Element analízis segítségével végezték el. Az utazáshoz és otthoni célokra egyaránt alkalmas P9 Signature bruttó 288 000 forintos áron vásárolható meg, ezáltal nem csak a legfejlettebb, hanem legdrágább Bowers & Wilkins fejhallgató is, amit a gyártó prezentált fennállásának 50. évfordulójára.

Bowers Wilkins P9 Signature fejhallgató

A magas összeg érdekessé teszi a versenytársakkal való viszonyt annak figyelembe vételével, hogy ebben az ármezőnyben viszonylag kevés alternatíva áll rendelkezésünkre, amennyiben kifejezetten zárt rendszert keresünk. Külön érdekesség, hogy a termék vásárlását követően, ha azt regisztráljuk a gyártó honlapján, 2017 végéig, jogosulttá válunk a jelenleg még fejlesztés alatt álló Lightning vezetékre is (az iPhone 7 tulajok nem kis örömére).

Bowers Wilkins P7 Wireless fejhallgató

Más fejhallgató gyártókhoz hasonlóan a B&W sem dacol a felhasználói igényekkel, amennyiben vezeték nélküliség a cél. Korábban is láthattunk tőlük ilyen törekvést a P5 Wireless képében, most pedig a már általunk is tesztelt P7 került forgalomba kábelmentes kiadásban. A méretes készülékháznak köszönhetően volt annyi hely, hogy elhelyezzenek benne 17 órányi üzemidőt ígérő akkumulátort, amely USB kábellel tölthető. Mindazonáltal a megszokott, prémiumkategóriás anyaghasználatot kapjuk, így a bőr és acél felületeken kívül alig találunk rajta mást.

Bowers Wilkins P7 Wireless fejhallgató

A füles aptX kompatibilis, így egyes mobileszközökkel a degradált, standard Bluetooth jelhez képest hallhatóan jobb hangminőségben közvetíthetjük neki kedvenc felvételeinket. A P7 Wireless bruttó fogyasztói ára 128 000 Ft.

Bowers Wilkins P3 S2 fejhallgató

Látványos átalakítást kapott a B&W P3 utódja, mely immár P3 Series 2 néven fut tovább. A trió legkompaktabb tagja összecsukva minimális helyet foglal, ugyanakkor a korábbi generációval ellentétben nem szövet, hanem bőr kárpit borítja. A mágnesesen rögzített fülpárnák mögött 30 mm-es, mylar csillapítású hangszórókészlet található.

Bowers Wilkins P3 S2 fejhallgató hangszóró

A mindössze 34 Ohm impedanciájú P3 S2 kifejezetten mobileszközökhöz lett optimalizálva, így bármilyen okostelefon vagy MP3 lejátszó alkalmas a hajtásához, 48 000 forintért már ő is megvásárolható.

Bowers Wilkins P3 S2 fejhallgató

A B&W fejhallgatói kipróbálhatók, meghallgathatók az itthoni disztribútor Aymara Kft. bemutatótermében, és hamarosan kiadós teszteket is olvashatnak róluk itt, az AV-Online hasábjain.

www.aymara.hu

www.bowers-wilkins.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.