Címke

soundbar teszt [66 találat]


Klipsch Flexus Core 100 soundbar teszt

2024. május 26., 18:25

Klipsch Flexus Core 100 soundbarA Klipsch ismét merészet gondolt, bár eddigi tapasztalataink szerint ez rendszerint be is szokott jönni nekik. Mivel drága, szinte már luxus számba menő soundbarokból egyre több van, a Klipsch-től most valami olyat kapunk, ami sokak számára elérhető, de egy kis csavarral mégis egy olyan teljesítmény párosul hozzá, amibe eddig nem igazán futottunk bele.

Bose Smart Ultra Soundbar soundbar teszt

2024. április 10., 22:35

Bose Smart Ultra Soundbar soundbarA Bose mindig is az élmezőnyt erősítette, ami a soundbar-okat illeti, és olykor alig győzzük felszedni az állunkat a földről, olyan elképesztően jó dolgokat kreálnak, néha viszont értetlenül állunk egy-egy ötletük felett, még ha elismerés is övezi a kétkedésünket. A Bose Smart Ultra Soundbar tesztelése pont egy ilyen eset volt.

Yamaha SR-X50A soundbar teszt

2024. március 15., 22:00

Yamaha SR-X50A soundbarYamaha soundbar utoljára úgy két évvel ezelőtt járt nálunk a YAS-209 személyében, ami egy nagyon jó ár/érték arányú rendszer volt, de közelebb volt a belépő kategóriához, mint a közép szintűekhez, és bizony Atmos képességgel sem bírt, ami nélkül ma már szinte nem érdemes ringbe szállni. Egy határozott ugrással a Yamaha kihozta a mai igényeknek megfelelő SR-X50A (más néven True X Bar 50A) verziót, ami tudásban és árban is egy kategóriával feljebb van a ranglétrán. Papíron.

Sennheiser AMBEO Soundbar Mini soundbar teszt

2024. február 15., 07:10

Sennheiser AMBEO Soundbar MiniHa lehetőségünk van rá, igyekszünk egy-egy termékcsaládnál lentről felfelé menni a ranglétrán, de néha úgy jön ki, hogy a csúcsról indulunk visszafelé. Nem volt ez máshogy a Sennheiser AMBEO Soundbar-okkal sem, így a nagy AMBEO Max és a nemrég tesztelt AMBEO Plus után, most elérkeztünk az AMBEO Mini-hez, ami a jelek szerint kevesebb dologban marad el a nagytesókhoz képest, mint gondoltuk.

Sennheiser AMBEO Soundbar Plus soundbar teszt

2024. január 9., 13:05

Sennheiser AMBEO Soundbar Plus soundbarA soundbar piac telítettségét senki sem vitathatja, így a gyártóknak is nehéz dolguk van, ha valamivel ki akarnak tűnni a tömegből. Az elmúlt 12-13 évben mióta teszteljük ezeket házimozi helyettesítő csodákat, találkoztunk már minden elképzelhető megoldással, de ha valaki ma megkérdezi tőlünk, hogy mi volt eddig a legemlékezetesebb, csak ezt feleljük: Sennheiser AMBEO!

Bluesound PULSE SOUNDBAR+ PULSE SUB+ és PULSE FLEX2i soundbar hangrendszer teszt

2023. december 15., 12:10

Bluesound PULSE SOUNDBAR+ soundbarAz alapvetően elektronika és streaming specialista Bluesound vezeték nélküli hangdobozokat is gyárt, valamint soundbart, így komplett házimozit is összedobhatunk cégen belül. A PULSE SOUNDBAR évekkel ezelőtt járt szerkesztőségünkben, amihez plusz mélynyomót is használtunk a teszt során. Pár napja viszont egy olyan Bluesound rendszerrel ismerkedtünk meg az Extreme Audio bemutatótermében, ami összesen négy komponensből áll, és mindenkinek érdemes meghallgatnia, aki egymillió forint körül venne egy kompakt, ám nagyhangú és nagytudású moziszettet.

Bose Smart Soundbar 600 soundbar teszt

2023. október 5., 21:20

Bose Smart Soundbar 600 soundbarElőfordul, hogy rajtunk kívülálló okokból, bizonyos termékcsaládokat nem sorrendben, hanem úgy tesztelünk, ahogy éppen kapjuk őket. Ennek persze meg lehet az a hátránya, hogy egy zászlóshajó után csalódást okozhat egy közepes szintű változat, ami logikusan is hangzik, de a Bose Smart Soundbar 600 rá tudott cáfolni a Smart Soundbar 900 után erre az elméletre sőt, kifejezetten kellemes társaság volt a nálunk töltött ideje alatt.

JBL Bar 1000 soundbar teszt

2023. március 6., 19:10

JBL Bar 1000 soundbarAhogy a JBL Bar 300 tesztje során említettük, lassan de biztosan el fogjuk érni a JBL Bar család csúcsát, és bár a kezdéskor még csak négy taggal számoltunk, a Bar 1000-hez érve örömmel jelenthetjük be, hogy nem ő a plafon. Időközben, bár a létezéséről tudtunk, végre megérkezett a forgalmazóhoz az aktuális csúcsragadozó is, de először elmeséljük, hogy a Bar 1000 mit művelt a nálunk töltött ideje alatt.

JBL Bar 800 soundbar teszt

2023. február 20., 10:10

JBL Bar 800 soundbarAz új JBL Bar sorozat jelenlegi 3. tagjához érkeztünk a ranglétrán. A JBL Bar 800 már egy komolyabb ugrás az előzőekhez képest, nemcsak teljesítményével, hanem jelfeldolgozásával és főleg téralkotásával valamint hangszórókészletével kopogtat az Atmos soundbar-ok felső házának ajtaján.

JBL Bar 500 soundbar teszt

2023. február 7., 23:45

JBL Bar 500 soundbarA JBL új soundbar családjának következő állomásához érkeztünk, ahol is a nemrég tesztelt Bar 300 egyel nagyobb tesóját fogtuk hadrendbe. Ez a két hangkeltő tényleg nagyon közeli rokonok, ugyanis tudásra szinte megegyeznek, viszont az új Bar 500 már azoknak való, akik helyben, hangzásban, erőben és méretekben is többet szeretnének, és persze a zsebük is öblösebb egy picivel.

JBL Bar 300 soundbar teszt

2023. január 31., 12:00

JBL Bar 300 soundbarÚj év, új célok új élmények. Kb. ezekkel a gondolatokkal, pontosabban elvárásokkal álltunk a JBL új soundbar családjához, melyeket végre leegyszerűsített nevekkel áldottak meg a marketingesek. A lépcsőfokok egyszerűen csak Bar 300, 500, 800 és 1000 fedőnévvel törtetnek a csillagos ég felé, mi pedig már nagyon vártuk, hogy vendégül láthassuk ezt a kis meghitt famíliát.

Meghallgattuk a Bowers & Wilkins Panorama 3 soundbart

2022. november 26., 20:20

Bowers & Wilkins Panorama 3 Atmos soundbarGyártója így népszerűsíti: több évtizedes hangstúdiós együttműködés tapasztalata az első Dolby Atmos dekódolásra alkalmas B&W soundbar-ban. Fő előnyei közé tartozik, hogy bárhol elfér, mégis nagyot szól. Megfűszerezve 21. századi funkciókkal. Ellátogattunk az Aymara Kft. bemutatótermébe, hogy kiderítsük, mire számíthatnak a Panorama 3 iránt érdeklődők?

Bose Smart Soundbar 900 soundbar teszt

2022. október 4., 23:25

Bose Smart Soundbar 900 Atmos soundbarAhogy szinte minden soundbar vagy hangprojektor tesztünknél mondani szoktuk, ezekkel már szinte Dunát lehetne rekeszteni, annyiféle van a piacon. Érdekes, hogy ezek között mégis talán 4-5 olyan akadt, amitől leesett az állunk, és most a Bose elérte azt, hogy a képzeletbeli dobogón átrendeződtek az erőviszonyok. A Smart Soundbar 900 bizony odacsapott az asztalra, nem is kicsit!

Yamaha YAS-209 soundbar teszt

2022. március 19., 17:25

Yamaha YAS-209 soundbarA nagyközönség örömére egyre nő az elérhető árú soundbar-ok tábora, melyek már nem csak a teljesen belépő szintet képviselik, hanem komoly technikai tudással, külön mélysugárzóval és minőségi anyagokkal is pénztárca barát szintet tudnak maradni. A Yamaha YAS-209 éppen ezt a tábort erősíti.

JBL Cinema SB170 soundbar teszt

2021. november 24., 19:10

JBL Cinema SB170 soundbarMióta a JBL egy bölcs döntést követően félretette klasszikus hifi termékeinek versenyeztetését, ahol bizony már komoly lemaradásban volt, és megalkotott egy új irányt a vagány és fiatalos szórakoztató elektronikák terén, talán még nem is tudták, hogy mekkora sikertörténet veszi kezdetét. A Bluetooth hangszórók terén megkérdőjelezhetetlen, amit elértek, de ami azt illeti, az igazán jó ár/értékű soundbar-jaik is követik őket a siker útján. Sok nagyon jó soundbar-hoz volt már szerencsénk a JBL-től, de a Cinema SB170, új dimenziókat nyitott. Imádni való kis kedvenc lett belőle.

Yamaha SR-B20A soundbar teszt

2021. szeptember 2., 21:00

Yamaha SR-B20A soundbarA soundbar piac egyre csak bővül, és ez szerencsére nem csak a különböző típusok számára értendő, hanem a kategória határainak kitolódására is. A minden hálózati funkcióval ellátott, a sok hangszórós, szinte high end csodáktól a lehető legegyszerűbb, olcsóbb, önálló darabokig szinte mindent megtalálunk, de ezeken belül óriási eltérések vannak. A Yamaha SR-B20A inkább az utóbbi szegmensből igyekszik kihozni a legtöbbet, és ami azt illeti, sikerült is neki.

Klipsch Cinema 600 Sound Bar soundbar teszt

2021. július 8., 17:35

Klipsch Cinema 600 Sound Bar soundbarA neves amerikai gyártó mindig is figyelt arra, hogy nagyon széles körben tudja kiszolgálni a felhasználói igényeket. Ahogy akad pár tízezer forintos hangsugárzója, ugyanúgy több milliós párok is akadnak, de ami kivétel nélkül mindben ugyanaz, a jellegzetes Klipsch stílus, és a kiváló terhelhetőség. Az új Cinema Sound Bar sorozatról ugyanezt lehet elmondani. Lenyűgöző teljesítménnyel, egyéniséggel és széles palettával rendelkezik az új család, ahol mindenki megtalálhatja a magának valót. Mi a belépő szint feletti modellel, a Cinema 600-zal kezdtük az ismerkedést.

Denon Home Sound Bar 550 soundbar teszt

2021. június 30., 09:05

Denon Home Sound Bar 550 soundbarA Denon már számtalan hálózati hangszóróval gyarapította a Home családot, így várható volt egy soundbar megjelenése is, mellyel már valóban teljesnek mondható a kollekció. A kérdés, hogy a Home 550 soundbar hozza-e azt a szintet, amit a többi Home családtagtól megszokhattunk? Erre kerestük a választ.

JBL Bar 5.0 MultiBeam soundbar teszt

2021. április 3., 15:10

JBL Bar 5.0 Multibeam soundbarA JBL-nél nem szoktak unatkozni, ezt már megszoktuk. Szinte folyamatosan dobják piacra az újabbnál újabb csoda Bluetooth hangszóróikat vagy hasonló örömfakasztó készülékeiket, és mostanában a soundbar-ok is folyamatosan beleesnek ebbe a lelkes forgatagba. Ennek eredménye lett egy újabb önálló, de igen okos hangsugárzó, a JBL Bar 5.0 MultiBeam, melyet leginkább azoknak álmodták meg, akik egy egyszerű, kompakt megoldást keresnek kedvenc filmjeik hangjának megszólaltatására.

Harman Kardon Citation MultiBeam 700 soundbar teszt

2021. március 2., 11:25

Harman Kardon Citation Multibeam 700 soundbarA Harman Kardon nem akart belenyugodni abba, hogy egy soundbar csak a tv hangját javítsa fel, így megálmodta Citation Bar nevű hangrúdját, mellyel egy komplex otthoni hangrendszer részévé válhatott. Borsos ára miatt nem mindenki számára lehetett kedvenc, de erre megérkezett a megoldás. A Harman Kardon Citation MultiBeam 700 garantálja a gyártótól megszokott hangminőséget, sok okos funkciót és egy lényegesen barátságosabb árcédulát.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.