Újabb erősítő az Onkyo-tól

2013. július 2., kedd, 07:20

Onkyo audio hifi erősítő sztereó TX-8020 Onkyo erősítő hifi erősítő

Az Onkyo új modellel bővíti integrált sztereó erősítőinek kínálatát. A TX-8020 szolgáltatásaiból megpróbáltak nélkülözni minden feleslegeset és leginkább a márkára jellemző hifi hangzást helyezték előtérbe.

Onkyo TX-8020Onkyo TX-8020Onkyo TX-8020 hátlap

Onkyo TX-8020 távvezérlőA cég azoknak szánja legújabb termékét, akiknek nincs szüksége videojel feldolgozásra, egyszerűen csak egy erőteljes, ugyanakkor megfizethető integrált erősítőre vágynak, amire minden otthoni szórakoztató elektronikai berendezés ráköthető. Hogy ez lehetővé váljon, a TX-8020 három digitális (egy optikai, két koaxiális) és öt analóg audio bemenettel lett felruházva. Ezekkel a csatlakozásokkal nem jelent gondot TV, BD/DVD-lejátszó, CD-játszó vagy AirPlay-képes eszköz kihangosítása. Az erősítőbe RDS-es rádió tuner is került; összesen 40 menthető csatornát böngészhetünk. További örömhír lemezjátszó tulajdonosoknak a mozgómágneses phono bemenet megléte.

Dupla, A/B kiosztású hangsugárzó terminál díszeleg a hátlapon, a TX-8020 képes meghajtani egy pár 4 és 16 Ohm közötti ellenállású álló, vagy két pár 8-16 ohmos állványos hangfalat, kimenő teljesítménye csatornánként 90 watt. Az Onkyo nem csak jól bevált WRAT erősítési technológiájával, hanem a teljes egészében fém készülékházzal is szeretné megőrizni a klasszikus hifis kivitelt, nem is beszélve a mechanikus hangszínszabályzó potméterekről.

Az Onkyo TX-8020 várhatóan idén nyártól lesz kapható, ezüst és fekete színben lehet majd megvásárolni, de hogy milyen áron, arról egyelőre nincs pontos információnk.

www.eu.onkyo.com

www.aida-audio.hu

Onkyo TX-8020 hátlap

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.