Címke

Reference [11 találat]


Inakustik Reference Air tápkábel teszt

2020. május 25., 20:05

Inakustik Reference AIR tápkábelAz Inakustik német kábelgyártó, amely egyrészt a legmagasabb igényeket is kielégítő és ennek megfelelően árazott, másrészt viszont egyszerű, olcsó konfekció termékeiről lehet ismerős. Szögezzük le: a két üzletágnak gyakorlatilag semmi köze egymáshoz, a Reference kábelek külön telephelyen, kézzel készülnek a manufaktúrában. Tapasztalataink szerint a Reference Air szériával is bizonyítják, hogy a legmagasabb kategóriában is kellő teljesítményt nyújtanak.

TEAC AP-505 sztereó végerősítő teszt

2019. október 26., 07:10

TEAC AP-505 sztereó végfokA TEAC, a legnagyobb Reference 505 szériájában semmit nem akar a véletlenre bízni. A hagyományos CD-játszó és integrált sztereó erősítő mellett kínál USB DAC-ot, fejhallgató erősítőt, még órajel generátort is, valamint sztereó végfokot. Mi most az utóbbi, AP-505 típusjelű darabot vettük górcső alá.

TEAC AX-505 integrált sztereó erősítő teszt

2019. augusztus 15., 15:40

TEAC AX-505 B sztereó erősítőA japán TEAC az elmúlt évtizedekben már bebizonyította, hogy komolyan kell őket venni, legyen szó picit megmosolyogtató mindenes zenecentrumról, akár high endről, az utóbbi esetében már Esoteric néven. A midi hifi fogalmát is újra definiálták, ráadásul úgy, hogy manapság audiofil produktumokat csupán ebben a méretben gyártanak. Filozófiájuk legújabb gyöngyszeme az AX-505 integrált sztereó erősítő.

Lessloss DFPC Reference tápkábel teszt

2015. február 9., 09:45

LessLoss DFPC Reference high-end tápkábelVégre a kezünk közé vehettük a Litván cég legújabb tápkábelét, a Reference-t. Ezzel jól látható és szerencsére hallható módon is megpróbáltak nyitni a felsőbb kategóriák felé, ez kíméletlenül meglátszik az árazáson is. Így hát érdeklődéssel vetettük bele magunkat a tesztelésbe, hiszen nem mindennapi kábelről van szó.

Új LessLoss DFPC tápkábel

2014. június 6., 15:15

LessLoss DFPC Reference high-end tápkábelJó hír lehet azok számára, akik high-end rendszerükből szeretnének még többet kihozni, hogy a LessLoss DFPC kínálata nemrég új szériával bővült, Reference néven.

Audio & Vision SHOW 2013 - Audio Reference

2013. november 19., 19:30

Audio and Vision Show 2013 Audio ReferenceAz emeleti szobák közül több is a audiofil sztereó rendszerek bemutatására szolgált. Egyike volt ezeknek az Audio Reference helyisége, ahol Densen, Do Acoustics, YBA és Aurelia termékekkel találkozhattak a vájtfülű érdeklődők. Főleg a Do Acoustics kis álló hangfala lepte meg a hallgatókat, mely apró termete ellenére rendkívül nagy térérzetettel és szórástartománnyal büszkélkedett.

Densen Audio és YBA az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. október 29., 06:40

Aurelia hangfalLátogatóink ezúttal megtapasztalhatják, hogyan is szól egy vérbeli francia audiofil erősítő! Az Audio & Vision SHOW 2013 alkalmával itthon debütál az YBA legújabb termékcsaládja, melyről sokat még nem közölhetünk, de számos egyéb, minőségi komponenssel is találkozhatnak még ugyanebben a szobában.

Densen Audio és YBA az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. október 29., 06:40

Aurelia hangfalLátogatóink ezúttal megtapasztalhatják, hogyan is szól egy vérbeli francia audiofil erősítő! Az Audio & Vision SHOW 2013 alkalmával itthon debütál az YBA legújabb termékcsaládja, melyről sokat még nem közölhetünk, de számos egyéb, minőségi komponenssel is találkozhatnak még ugyanebben a szobában.

Audio Reference Studio

2013. január 15., 18:25

Audio Reference Studio hifi szaküzletRitka pillanat a hazai high-end világban amikor egy új kereskedés nyitja meg kapuit. Nem egy korábbi szalon felújításáról vagy költözéséről számolunk be ezúttal, hanem egy új színről, avagy új ízről. A kilencedik kerületben, egy a Vaskapu utcára néző üzletben nyitott meg az Audio Reference Studio letisztult és elegáns, a rideg minimalizmustól mégis mentes bemutatóterme.

Audio Centrum nyílt napok

2012. november 10., 13:30

Idén ősszel is nyílt hétvégét tart az Audio Centrum november 10-11 között, melynek talán legnagyobb vonzereje a Phonar Credo Reference hangfalpár lesz.

Phonar Credo Reference hangfal

2012. április 24., 13:30

Megérkezett az Audio Centrum bemutatótermébe a jól ismert és elismert Phonar hangdobozgyártó cég csúcsmodellje, a Credo Reference.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.