Címke

Kubik [3 találat]


ISE 2013 - DALI

2013. február 5., 12:15

ISE 2013 DALIA DALI egyike napjaink legnépszerűbb skandináv hangfalgyártóinak, és eddig úgy tűnt, hogy több évtized után is hűek maradnak önmagukhoz. Idén viszont valamelyest szakítottak a hagyományokkal, új termékeik nem csak a saját elvárásaikat, sokkal inkább a modern felhasználói igényeket igyekeznek kielégíteni. Kérdés, hogy az új modellek mennyire tükrözik a dán cégtől megszokott teljesítményt? Az viszont kétségtelen, hogy a DALI FAZON MIKRO és DALI KUBIK FREE hangfalak csinos külsőt kaptak.

Advance Acoustic IFA 2012

2012. szeptember 4., 13:40

Úgy tűnik, az Advance Acoustic nem fél új fába vágni fejszéjét. Reformjaik közt teret kap a vezeték nélküli használat, és a frissülő stílusvilág. Apró, de jelentős újdonságokat mutatnak be az idei IFA kiállításon, elektronika és hangsugárzó kategóriában egyaránt.

Advance Acoustic KUBIK K7 álló hangfal teszt

2012. május 11., 11:25

Az 1995-ben alakult francia Advance Acoustic első terméke egy hangsugárzó volt, a céggel való ismerkedést annak idején, sokadmagammal én is azzal kezdtem. Majd jöttek az elektronikák, az újabb hangfalak, és most ismét egy, ami KUBIK K7 névre hallgat, és egy új család legnagyobb tagját köszönthetjük a személyében.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.