Címke

Dynavoice [16 találat]


Dynavoice Challenger CA802BT DAC-os sztereó erősítő teszt

2021. június 10., 01:05

Dynavoice Challenger CA802BT sztereó erősítőNagy lett a verseny és a kínálat mostanság a kisméretű és kompakt kialakítású készülékek piacán, számtalan verzió kapható a legkülönfélébb tudással és áron. Az egyik jellemzőjük ezeknek a készülékeknek a D osztályú erősítő és a minimalista kinézet, korlátozott csatlakozási lehetőségek. Erre egy picit rácáfolva a Dynavoice megjelentette a Challenger CA802BT nevű DAC-kal felvértezett erősítőt, ami ráadásként Bluetooth képes. Ára baráti, kinézete egész pofás. Sőt, csatlakozók terén sem szégyenkezhet, van digitális koaxiális, optikai, USB, sima RC és mélysugárzó csatlakozási lehetősége, sőt még mini kijelzője is van!

Dynavoice Classic CL-28 álló hangfal teszt

2021. május 19., 22:00

Dynavoice Classic CL-28 hangfalA svéd illetőségű Dynavoice termékpalettájából szerencsére sikerül szemezgetnünk, így ismertük meg a Definition DF-8 állódobozokat, valamint egy Bluetooth hangsugárzó párost is a Classic sorozatból a CL-14A, valamint CL-15A személyében. Most maradtunk az utóbbi szériánál, azonban visszatértünk a termetes darabokhoz, azon belül is a jelenlegi csúccsal találkoztunk, hiszen a Classic CL-28 a gyártó legnagyobb modellje.

Dynavoice Classic CL-14A és CL-15A Bluetooth hangszóró teszt

2021. április 9., 15:15

Dynavoice Classic CL-14A Bluetooth hangszóróA Bluetooth hangszóró már egy ideje divat, és reméljük még sokáig az is marad! Hogy miért? Bizony nem hátrány az otthonunkban egy olyan kis mindenes, amit akkor használunk, ha csak háttérzenélésre vagy szimpla szórakozásra vágyunk, és nincs időnk a klasszikus hifinket bemelegíteni, majd leülni elé, és belemerülni a zene valódi értékeibe. Egy Bluetooth hangszóró továbbá akkor is jól jöhet, ha eleve nincs sztereó rendszerünk, nem is igazán szeretnénk, de a zenét még a szabadba is ki szeretnénk vinni, ha az időjárás engedi. Nos, a svéd Dynavoice kínálatában is találunk két modellt, ami ezekre nagyon is alkalmas.

Dynavoice Definition DF-8 álló hangfal teszt

2021. március 30., 23:10

Dynavoice Definition DF-8 hangfalMint arról nemrég beszámoltunk, a svéd illetőségű, és negyvenéves múltra visszatekintő Dynavoice hazai forgalmazása új kezekbe került, konkrétan a Home Movie-hoz, így egy olyan gyártó termékei jutnak el újra a szélesebb közönséghez, amelyek sorozattól függetlenül a megfizethető kategóriába tartoznak. Ilyen a Definition DF-8 álló hangfal is.

Dynavoice hangfalak a Home Movie kínálatában

2021. március 12., 12:10

Dynavoice hangfalakMostantól a Home Movie forgalmazza a Dynavoice hangsugárzókat Magyarországon. Az első nagy szállítmány már meg is érkezett hozzájuk!

Új tagokkal bővül a Dynavoice mélyláda család

2015. július 21., 18:25

Dynavoice Definition SW-10 aktív mélyládaA Stream Audio szubláda választékának, megjelenése óta slágerdarabja a Dynavoice Thunder T-12, tesztünkben is a legnagyobb elismeréssel nyilatkoztunk róla, ennek érkezik T-10 nevű kistestvére a következő hetek során.

Dynavoice Challenger M-65 EX v4 házimozi hangfalszett teszt

2015. március 31., 13:45

Dynavoice Challanger M-65 EX v4 házimozi hangfalszettSorban, egymás után érkeznek tesztre a Dynavoice sztereó és házimozi hangfalszettjei és mi egyre jobb viszonyba kerülünk a svéd márkával. Annak tükrében is, hogy látszólag a kevesebb marketing, jobb ár/érték arány elve szerint kívánnak maguknak vásárlókat toborozni. Eddigi tesztjeink azt igazolják, hogy a néha egyszerűnek tűnő szerkezetekben, kellő átgondoltság és becsületes technika dolgozik.

Dynavoice Magic F-6 EX V3 5.0 házimozi hangfalszett teszt

2014. november 4., 11:55

Dynavoice Magic F-6 EX V3 házimozi hangfalszettLeteszteltük a Dynavoice Magic családjának jelenlegi legfrissebb, V3 szériás házimozi hangfal szettjét. Az említett csomag azok számára nyújthat megoldást, akik kis alapterületű helyiségbe szeretnének klasszikus megjelenésű, európai hangzású dobozokat, remek ár/érték aránnyal. Ugyanezen típusok elődjéhez már volt szerencsénk, ezért kíváncsiak voltunk, hogy vajon mit tartogat számunkra az új változat?

Dynavoice Definition DM-6 állványos hangfal teszt

2013. december 23., 09:05

Dynavoice Definition DM-6 állványos hangfalKissé testes, nyugodt karakterű, ámde finom részletező képességgel rendelkező hangfal. Röviden ennyi lenne a belépő kategóriás Dynavoice Definition DM-6. Akik szeretik a jazzt és mérsékelt áron kapható, állványos hangfal választása előtt állnak, feltétlenül olvassák el tesztünket: talán pont ez lesz az!

Dynavoice Magic F-6 EX 5.0 házimozi hangfalszett teszt

2013. december 12., 22:05

Dynavoice Magic F-6 EX házimozi hangfalszettKörülnéztünk a piacon, elérhető árú hangfalszetteket keresve és a Dynavoice kínálatában egy vonzó, reálisnak tűnő ajánlatra bukkantunk. Tesztre is fogtuk, a közel 1 méter magas frontsugárzókra épülő Magic F-6, 5.0-ás összeállítást, hogy kiderüljön, mit kapunk ma 130 000 forintért?

Dynavoice Thunder T-12 aktív mélyláda teszt

2013. november 29., 08:05

Dynavoice Thunder T-12 aktív mélyládaA Dynavoice palettájára frissen felkerült aktív szubbasszus sugárzót, a zárt kialakítású Thunder T-12 típust kaptuk meg tesztelésre a magyarországi forgalmazótól, a Stream Audio Kft-től.

Új hangfalak a Dynavoice kínálatában

2013. november 19., 06:45

Dynavoice Challenger M-65 v4 álló hangfalMegújult a Dynavoice Challenger M65 hangfal széria. A V4-es sorozat az igen közkedvelt és remek ár/érték arányú Challenger M65 V3-as sorozattal fut párhuzamosan, majd azt váltja.

Dynavoice Silverstar hangfalkábel teszt

2013. október 22., 10:20

Dynavoice Silverstar hangfalkábelVolt szerencsénk kipróbálni a Dynavoice topkategóriás hangfalkábelét, a Silverstar modellt, mely kizárólag 2,5 méteres hosszban kapható, moduláris csatlakozókkal. Sokan kíváncsiak arra, hogy egy ilyen gondosan megépített, tekintélyes megjelenésű kábel, amit hangfalgyártó cég készített, mire képes. Most eláruljuk, hogy mi mit hallottunk!

Akusztikai csillapító panelek a Dynavoice kínálatában

2013. október 2., 18:40

Dynavoice akusztiaki panelEgyszerűn és esztétikusan javíthatunk a lakószobánk akusztikai adottságain a Dynavoice márka új akusztikai paneljeivel.

Dynavoice Silverstar hangfalkábel

2013. szeptember 23., 14:55

Dynavoice Silverstar hangfalkábelA napokban érkezik hazánkba az első Dynavoice Silverstar hangfalkábel.

Dynavoice T-12 mélyláda

2013. szeptember 2., 11:55

Dynavoice Thunder T-12 mélyládaHamarosan hazánkban is elérhető a Dynavoice Thunder T-12 mélyládája, mely jó eséllyel megdobogtatja majd a házimozi építők szívét.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.