Címke

CAT [4 találat]


Ethernet kábelekkel bővül a Nordost kínálata

2016. január 27., 06:10

Nordost Heimdall 2 Ethernet kábelKét új kábelt jelentett be nemrég az amerikai Nordost, ezúttal a hálózatos lejátszók felhasználóinak kedveskedve.

Miért kell a jó LAN kábel?

2016. január 20., 19:10

LAN kábelBár ez egy olyan téma, amiről oldalakat lehetne írni, pro és kontra, most csak egy rövid áttekintést szeretnénk adni, hogy miért is fontos a jó LAN kábel.

Kábelek a kukában

2013. április 29., 14:45

Kábelek a kukábanAmikor a belecsöppentem a hifizés világába, gyorsan megtanultam, pontosabban betanultam, hogy a rendszer értékének legalább 10-15%-át a kábelezésre kell fordítani. Így is tettem, eleinte. Majd a számítástechnika lassan belopta magát az életembe, ám ott soha nem érvényesítettem ezt a szabályt. Hibáztam.

AudioQuest Ethernet kábelek

2013. február 21., 17:20

AudioQuest RJ-E Ethernet kábelMa, mikor szinte bárki kiépíthet egy otthoni multimédiás hálózatot, elég, ha egyetlen helyen tároljuk a sok száz, vagy éppen ezer gigabájtunkat. Az AudioQuest szerint azonban az is nagyon fontos, hogy a kapcsolódást és az adatok továbbítását milyen színvonalú vezetékekkel valósítjuk meg. Ennek eredményeként üdvözölhetjük a neves manufaktőr legújabb Ethernet kábeleit.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.