Audiofil hang BD-játszóból?

2014. szeptember 17., szerda, 06:15

Arcam audio audiofil hifi házimozi UDP411 Arcam lejátszó Arcam házimozi Arcam hifi hálózati lejátszó Blu-ray Blu-ray lejátszó Arcam Blu-ray Arcam hálózati lejátszó

A brit Arcam új, hasznos extrákkal felvértezett Blu-ray lejátszót készített, amely nem csak házimozizásra, hanem kifinomult zenehallgatásra is alkalmas. Az újonc UDP411 néven kerül forgalomba.

Arcam UDP411 hálózati médialejátszó és 3D Blu-ray lejátszóArcam UDP411 hálózati médialejátszó és 3D Blu-ray lejátszó hátlap

Az Arcam UDP411 egyike azon kevés Blu-ray lejátszóknak, melyeket hifis szempontok szem előtt tartásával terveztek meg és szereltek össze, ám a precizitás nem csak az audio áramkörre terjedt ki. A gyártó közleménye szerint a digitális videójel feldolgozására szolgáló komponenseknél is nagy figyelmet szenteltek a lehető legrövidebb jelútra, ultra-magas pontosságú kimeneti szabályzással. Az eredmény olyan kifinomult képminőség, amelyet egy felsőkategóriás televízión vagy házimozi projektoron egyből érzékelni fogunk.

Arcam UDP411 hálózati médialejátszó és 3D Blu-ray lejátszó hátlap

Az audiofil hang nagy részben köszönhető a készülékben lévő, 24 bit/192 kHz-es Delta-Sigma D/A konverternek. A 6,2 kilogrammos készülék teljes harmonikus torzítása 0,002 %. Az UDP411 külseje továbbra is a letisztult, konzervatív Arcam dizájnra épül. A hátoldali WiFi antenna aljzat és az analóg XLR kimenetek, valamint az intelligens vezérlésre szolgáló RS232 aljzatok sejtetik a termék széleskörű funkcionalitását. Ami azt illeti, a tervezői láthatóan intenzíven dolgoztak rajta, hogy a lejátszó a kategóriájához mérten a lehető legtöbbet nyújtsa. A CD, DVD, BD és 3D-s BD korongokon kívül SACD-t is támogat, természetesen az írott lemezek beolvasása sem jelent akadályt. Az igazi hab a tortán az integrált USB aljzat és a hálózati lejátszás, amiknek köszönhetően az UDP411 akár univerzális médiaboxnak is alkalmazható.

Az Arcam UDP411 már itthon is megvásárolható, a hivatalos forgalmazó márkaboltjában bárki meggyőződhet effektív tudásáról. A készüléket 1 500 eurónak megfelelő forint összegért vihetik haza a filmek és zenék megszállottjai.

www.hazimozistudio.hu

www.arcam.co.uk

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.