Yamaha YAS-207 DTS Virtual:X soundbar

2017. június 16., péntek, 17:00

Yamaha audio házimozi hangfal hangszóró hangrendszer hangprojektor soundbar Yamaha hangfal Yamaha soundbar

Felfelé is képes szórni a hangokat a Yamaha néhány napja bejelentett YAS-207 típusú soundbar rendszere, mely elsőként prezentálja a DTS Virtual:X lehetőségeit.

Karcsú házat kapott a Yamaha YAS-207, mely a világon elsőként képes virtuális 3D formátumú DTS Virtual:X hang keltésére. Hogy a keskeny házból kapott részleteket ütős basszus támogassa meg, 100 W teljesítményű vezeték nélküli mélyláda jár mellé.

Yamaha YAS-207 mélyláda

A gyártó állítása szerint életteli, többdimenziós hangélményt képes alkotni az említett hangrendszer, mely felhasználóbarát kivitele mellett megfizethető is. A megnövelt hangmező mellett olyan szolgáltatásokat nyújt, mint a sportközvetítések során praktikus beszéd kiemelés (Clear Voice), további 5 térhatású üzemmóddal kiegészítve.

Yamaha YAS-207 soundbar

ARC-képes HDMI csatlakozó is található a soundbar hátulján, amely természetesen kompatibilis a 4K Ultra HD szabvánnyal és HDCP 2.2 másolásvédelemmel.

Yamaha YAS-207 soundbar csatlakozók

Az applikáció alapú vezérlés és Bluetooth alapú jeltovábbítás sem maradhattak ki szolgáltatásai közül, persze a szokásos infravörös távvezérlő is rendelkezésre áll.

Yamaha YAS-207 soundbar App

A mindössze 60 mm magas soundbar a hozzá csomagolt mélyládával együtt, bruttó 119 000 forintos áron lesz megvásárolható idén júliustól.

www.extremeaudio.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.