Házimozi processzor-professzor az Emotiva műhelyéből

2018. november 22., csütörtök, 05:10

Emotiva audio hifi házimozi processzor előfok előerősítő házimozi processzor házimozi előfok házimozi előerősítő házimozi erősítő Emotiva házimozi Emotiva erősítő Emotiva processzor Emotiva házimozi erősítő Emotiva házimozi processzor

Az Emotiva csapata teljesen az alapoktól kezdett bele egy új zászlóshajó házimozi processzor tervezésébe, így született meg a legmodernebb formátumokra felkészített RMC-1.

Emotiva RMC-1 házimozi processzorEmotiva RMC-1 házimozi processzorEmotiva RMC-1 házimozi processzorEmotiva RMC-1 házimozi erősítőEmotiva RMC-1 házimozi rendszerEmotiva RMC-1 házimozi rendszerEmotiva RMC-1 házimozi processzor hátlapEmotiva RMC-1 házimozi processzor hátlapEmotiva RMC-1 házimozi processzor belsőEmotiva RMC-1 házimozi processzor analogEmotiva RMC-1 házimozi processzor analogEmotiva RMC-1 házimozi processzor SHARCEmotiva RMC-1 házimozi processzor HDMI V3 boardEmotiva RMC-1 házimozi processzor mikrofonEmotiva RMC-1 házimozi processzor 9.1.6Emotiva RMC-1 Dirac Live

A gyártó leírása szerint olyan készüléket hoztak létre, amely a házimozi rajongók és az audiofilek igényeit egyaránt kiszolgálja. A 16 csatornás (9.1.6) Emotiva RMC-1 nem csak HDR és Dolby Vision 4K UHD-képes HDMI 2.0b készlettel, hanem Dolby Atmos és DTS:X támogatással is érkezik.

Emotiva RMC-1 házimozi processzor 9.1.6

HDMI és USB bemenetein nem csak PCM, hanem natív DSD jelfolyamot is képes dekódolni, így konfigurációtól függetlenül a lehető legjobb hangot igyekszik nyújtani.

Emotiva RMC-1 házimozi processzor HDMI V3 board

A gyártó eddigi legjobb processzorának (XMC-1) debütálása óta tovább csiszolták a menürendszert is, hogy rugalmasabb, ugyanakkor felhasználóbarát legyen a készülék konfigurálása és vezérlése.

Emotiva RMC-1 házimozi processzor mikrofon

A gyakorta keresett funkciókat előtérbe helyezték, a finombeállításokat pedig logikus sorrendbe tették. A basszus beállításokat akár három aktív mélyládára is kiterjeszthetjük, a keresztváltási pont pedig minden egyes hangfalnál felülbírálható. Akár két teljesen különböző parametrikus EQ beállítást is létrehozhatunk, a Room EQ Wizard szolgáltatásba pedig szabadon importálhatunk számítógépünkről korábban elmentett beállításokat.

Emotiva RMC-1 Dirac Live

Az Egyesült Államokban gyártott készülék szobaakusztika korrekciójáért a Dirac felel. A Dirac Live szoftver folyamatos internet hozzáférés mellett végzi el az automatikus (de azért sok esetben szakértői támogatást igénylő) bemérést és kiegyenlítést, korrigálja az időzítési és frekvencia problémákat.

Emotiva RMC-1 házimozi rendszer

A gyártó közleménye szerint hardveres bővíthetőséggel is számoltak annak érdekében, hogy a jövőben tovább fejleszthető legyen az RMC-1. Ezért három bővítőkártya foglalat található benne, másfelől teljesen moduláris rendszerű, így biztosítja a jövőbeni frissíthetőséget.

Emotiva RMC-1 házimozi processzor hátlap

A készülék már megrendelhető a Home Movie-tól 1 999 990 Ft-os áron, bővebb információk találhatóak az Emotiva és a forgalmazó honlapján.

homemovie.hu

emotiva.com

Emotiva RMC-1 házimozi erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.