Tina Turner Foreign Affair Ultimate Deluxe és Simply the Best dupla kék vinyl kiadványok

2021. június 11., péntek, 05:10

vinyl lemez vinyllemez lemezajánló zeneajánló CD-lemez

Tina Turner minden idők egyik legkeresettebb művésze, aki 200 millió eladott lemezzel, 11 Grammy-díjjal és a felejthetetlen élő előadásokkal írta be magát a popzene történetébe.

Tina Turner Simply the Best blue vinylTina Turner Simply the Best blue vinylTina Turner Foreign Affair Ultimate Deluxe

Tina Turner drámai globális újjáéledésének első lépése a Mark Knopfler kézjegyét magán viselő 1984-es Private Dancer, majd az 1986-os a BREAK Every Rule volt, a kettő között pedig a Mad Max Beyond Thunderdome-ban is kapott szerepet 1985-ben. A Foreign Affair multi-platina lemez az egész világon, beleértve az Egyesült Királyságot, Németországot, Svájcot, Kanadát, Ausztráliát és még sok más országot. Az album legnagyobb dala a 80-as évek himnusza, a The Best volt, ami a popzene történetének egyik legismertebb momentuma. A The Best mellett az albumot számos remek dalt tartalmaz még, mint például a Steamy Windows, az I Don’t Wanna Lose You és a címadó dal, a Foreign Affair.

Tulajdonképpen elkerülhetetlenné vált, hogy ezt az albumot is újra gondozásba vegyék, ráadásul a kiadó nem elégedett meg egy szimpla újrakeveréssel, vagy dupla kiadvánnyal, hiszen számtalan variációban elérhető a mai napig egyik legjobb énekesnő emblematikus lemeze.

Az Ultimate Deluxe csomag tartalmazza a kizárólag ehhez a boxhoz újrakevert anyag exkluzív kétlemezes változatát, melyek színe fehér, továbbá 4CD-t, DVD-t, különleges emlékútlevelet, füzetet és művészeti kártyát is találunk benne. Amennyiben ez nem lenne elég, mellékeltek még pólót és pulóvert is, valamint táskát.

Tina Turner Foreign Affair Ultimate Deluxe

A 200 amerikai dollárért elérhető kiadvány tartalma egyébként külön is kapható, tehát aki például csak a táskát szeretné megvásárolni, akkor a zsebébe sem kell mélyen belenyúlnia, mert már 20 dollárért elküldik nekünk.

Az eredetileg 1991-ben megjelent és a világon többszörös platina státuszt elérő Simply The Best két évet töltött az Egyesült Királyság toplistáján, és minden idők egyik legnagyobb példányszámban eladott válogatásalbuma volt. A gyűjtemény Tina Turner legkedveltebb dalait tartalmazza, mint például a What Love Got To Do With It, az I Don't Wanna Lose You, a Steamy Windows és a Private Dancer. A lemez legfrissebb változata sokkal egyszerűbb, úgymond szimplább, mint a stúdióalbuma, de természetesen itt is a gyűjtők kedvében jártak elsősorban, hiszen limitálva kerül a boltokba. A korlátozott kiadású, dupla, 140 g-os kék LP, 18 számos gyűjteményt tartalmaz Tina Turner legkedveltebb dalaiból.

Tina Turner Simply the Best blue vinyl

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.