Stream Audio az Audio & Vision Show 2013 kiállításon

2013. október 17., csütörtök, 15:55

Stream Audio hangfal hifi audio DALI DALI EPICON DALI hangfal JVC projektor JVC projektor házimozi projektor hifi show házimozi show szórakoztató elektronikai kiállítás Audio Vision SHOW

A Stream Audio sztereó és házimozi rendszer bemutatót is fog tartani látogatóinak, ráadásul idén egy eddig háttérbe szorult high-end márkával is meglepik a közönséget.

Audio & Vision SHOW 2013 JVC házimozi projektor

A JVC képmegjelenítők Magyarországon elégedett vásárlóréteggel büszkélkedhetnek, kár, hogy TV fronton már nemigen találkozunk e márkával. Azok számára, akik kacsingatnak egy komolyabb képminőségű házimozi építése felé, jó hír lehet, hogy a Stream Audio szobájában (Sopron terem) JVC projektor szolgáltatja majd a képet. Emellett a skandináv DALI cég EPICON hangfalai fognak gondoskodni a hangkeltésről, egy eddig kevesek által ismert erősítővel és lejátszóval párosítva. Még nem árulhatjuk el e készülékek gyártójának a nevét, márkáját, csak annyit, hogy megtekinthetők és kipróbálhatók ebben a szobában. Valamit azért megsúgunk, kicsit tovább fokozva az izgalmat: az itthon viszonylag ismeretlen márka főleg a high-end kategória iránt érdeklődőknek lesz meglepetés és igazi csemege!

Bővebb információ a kiállításról:

www.av-online.hu/show

Audio & Vision SHOW 2013 DALI EPICON hangfalak

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.