Soundbart mutatott be a Sennheiser

2018. január 12., péntek, 15:25

Sennheiser audio hifi házimozi hangfal hangszóró hangrendszer soundbar soundbar hangrendszer Sennheiser soundbar Sennheiser hangfal

A fejhallgatókra, mikrofonokra és professzionális hangosításra szakosodott cég tett egy lépést a konzumer piac felé, ringbe küldve első térhatású soundbar hangrendszerét.

Sennheiser soundbarSennheiser soundbarSennheiser soundbar

A hangminőség megszállottjai régóta emlegetik a Sennheiser nevét, ám egészen mostanáig konzumer hangrendszer kapcsán sosem hozták szóba. Idén a változás hírnökeként egy prototípus állapotban lévő soundbart üdvözölhettek a CES kiállításon. A jövevény várhatóan 2018 végén kerül forgalomba. Készülékháza még nincs befejezve, ám a kiállítás látogatói már megtapasztalhatták, hogy milyen élményt nyújt a hangszórókkal teli, lapos kialakítású doboz. Az eddigi információk szerint Ambeo sorozatuk tagjaként fogják népszerűsíteni a terméket, melyben 13 hangszóró (belőlük 2 db a tetőlapon található) üzemel, a gyártó szerint 5.1.4 csatornás virtuális hanghatást produkálva.

Sennheiser soundbar

A térhatású soundbar koncepciója nem újdonság, abban viszont mindenki egyetért, hogy nagy eltéréseket tapasztalni az eredményt illetően. A cég elmondása szerint eszközük képes megmérni szobánk méreteit a falakról visszaverődő hanghullámok alapján. Utóbbi hatékonyságára kíváncsiak vagyunk, figyelembe véve az átlagos, tévénézésre (hiszen a soundbar elsősorban TV hangosításra és multimédiás célokra szolgál, amit legtöbben a nappaliban helyeznek el) szánt szobák jellemzően tágas, visszhangos jellegét. Ahogy megjegyeztük, ez a Sennheiser számára teljesen új kihívás, ám figyelembe véve, hogy milyen színvonalat testesítenek meg fül- és fejhallgatós fronton, bizakodóak lehetünk új terméküket illetően. A prototípus várható nevéről és áráról egyelőre még nincs információnk.

hu-hu.sennheiser.com

Sennheiser soundbar

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.