SIM2 CRYSTAL CUBE házimozi projektor

2013. november 17., vasárnap, 12:30

Házimozi Stúdió házimozi projektor SIM2 házimozi projektor SIM2 projektor hifi show házimozi show szórakoztató elektronikai kiállítás Audio Vision SHOW

A SIM2 bemutatta a Domino sorozat legújabb tagját, a CRYSTAL CUBE házimozi projektort, mely megérkezett a Házimozi Stúdióhoz és egyúttal az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításra.

SIM2 CRYSTAL CUBE házimozi projektor

Tervezése és készítése során a szokásosnál is nagyobb hangsúlyt fektettek az elegáns külső megjelenésre. Természetesen Giorgio Revoldini alkotta meg a kristályüveg készülékház formatervét, ami kivételesen nem lendületes vonalaival, inkább nemes egyszerűségével hívja fel magára a figyelmet. A fehér és fekete színben kapható vetítők bármilyen stílusú nappalinak és moziszobának igazi díszei, ékkövei lehetnek és akkor még nem is említettük a technikát, ami a kristályüveg alatt rejtőzik.

Mint az összes SIM2 házimozi projektor, a CRYSTAL CUBE is DLP chipet alkalmaz képalkotásra, mely Full HD 1080p felbontású, 3D-képes és Triple Flash - 144Hz technológiájú. 200 wattos (ez csökkenthető 165 wattra) lámpája (2D-ben) 2300 ANSI lumen fényáramot biztosít. A hűtését ellátó ventilátorokat a készülékház aljára szerelték, így a látható kristályüveg felületek ragyogó simaságát semmiféle nyílás nem töri meg. Kivételt képez az objektív - valahol ki kell jönnie a fénynek, ha mozizni akarunk - melynek hatalmas zoom átfogása (1,38-2,05:1) lehetővé teszi, hogy 240 cm széles képet 331-től 492cm távolságig elhelyezve vetítsen. A projektor méretei, 315x190x315 mm, kifejezetten kellemesek az elhelyezhetőség szempontjából, ehhez képest a 9 kg-os tömeg nem éppen csekély, de a kristályüveg burkolatnak ez az ára.

SIM2 CRYSTAL CUBE házimozi projektor

Csatlakozók tekintetében teljes a kínálat, 2 db HDMI bemenettel és minden egyébbel rendelkezik, amire egy profi házimoziban szükség lehet.

Árcéduláját megpillantva kellemes meglepetés ért minket: fogyasztói ára 4000 euró (kb. 1 200 000 Ft). A 3D jeladó + 4 darab 3D szemüveg 300 000 forintért külön megvásárolható tételek.

A SIM2 CRYSTAL CUBE projektorral is találkozhatnak az Audio & Vision SHOW 2013 szórakoztató elektronikai kiállítás látogatói a Házimozi Stúdió szobájában, de ha ezt elmulasztották, akkor a cég bemutatótermét felkeresve bepótolhatják.

www.av-online.hu/show

SIM2 CRYSTAL CUBE házimozi projektor

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.