KáCsa Audió az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. október 18., péntek, 15:40

KáCsa Audió AudioQuest hangfalkábel tápkábel Furutech ADL Astell Kern fejhallgató DAC hifi show házimozi show audio vision show

Az idei Audio & Vision SHOW rendezvényre a kábelek és csatlakozók szakértője, a KáCsa Audió is elhozza legnépszerűbb, valamint legkülönlegesebb termékeit.

KáCsa Audió

A KáCsa Audiót a legtöbb hifi vagy házimozi rajongónak nem szükséges bemutatni. Aki még nem ismeri őket, annak csak annyit mondhatunk: ha otthon a készülékek közti, legmegfelelőbb összekötésre lenne szükség, a KáCsa biztos, hogy minden kábelből és csatlakozóból az adott összeállításba legjobban illőt fogja javasolni. Szakértelmük mellé olyan világhírű márkák párosulnak, mint az amerikai AudioQuest, vagy a japán Furutech. Ezek a cégek különösen az audiofil és high-end szegmensben jeleskednek, de a "kisebb" kategóriákban is akadnak szép számmal termékek, melyekkel többet kihozhatunk zene- vagy filmlejátszásra használt készülékeinkből. Honlapunk hasábjain, különböző tesztekben bemutattunk már számos AudioQuest terméket, melyek egytől egyig ott lesznek a kiállításon - sőt, a KáCsa Audió csaknem a teljes AQ termékpalettát magával hozza!

AudioQuest kábelek

Az érdeklődők ugyancsak megtekinthetik és kipróbálhatják az ADL Esprit és GT40 fejhallgató erősítőket, utóbbit az AV-Online szerkesztői referenciaként alkalmazzák, ahányszor csak audiofil fejhallgató tesztelésre kerül sor. Apropó, a korábban általunk sokat emlegetett Furutech ADL H118 fejhallgató is jelen lesz, kipróbálási lehetőséget nyújtva bárki számára. A Furutech Alpha Design Labs termékek mellett nem lesz hiány felsőkategóriás kábelekben és csatlakozókban sem. Ugyancsak meg lehet majd csodálni a LessLoss legendás tápkábeleit, és természetesen a KáCsa Audió saját gyártmányaiból (remek ár/érték arányú kábelek, csatlakozók) is lehet majd csemegézni.

Furutech ADL

Végül, de nem utolsó sorban egy különleges kategória is bemutatkozik, amiért érdemes ellátogatni a KáCsa Audió szobájába: a jelenlévők élesben tesztelhetik az Astell & Kern zsebméretű, hordozható audiofil lejátszóit! A gyufásdoboznál alig nagyobb készülékek fejhallgató erősítővel, D/A konverterrel, továbbá beépített memóriával és akkumulátorral lettek felszerelve, egyetlen töltéssel órákon keresztül képesek lejátszani még tömörítetlen, stúdió minőségű zenefájlokat is.

Bővebb információ a kiállításról:

www.av-online.hu/show

Astell & Kern AK100 mobil hifi lejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.