SCHNERZINGER Resolution Line: új kábelek és zavarszűrő Németországból

2022. július 18., hétfő, 06:10

SCHNERZINGER audio hifi kábel hangfalkábel tápkábel audio kábel hifi kábel high end SCHNERZINGER kábel high end kábel

Nemrég bejelentette legújabb, Resolution Line nevű referencia termékcsaládját a kábelek és zavarszűrők specialistájaként ismert SCHNERZINGER. Az USB és LAN modellek már Magyarországon is kaphatóak!

SCHNERZINGER Resolution Line kábelekSCHNERZINGER Resolution Line hangfalkábelSCHNERZINGER Resolution Line tápkábelSCHNERZINGER CABLE PROTECTORSCHNERZINGER SIGNAL PROTECTOR

A Resolution Line új mérföldkő a SCHNERZINGER történetében. Az eddig létező kategóriák (Essential Line és TS Line) nem szűntek meg, azok fölé érkezett a közelmúltban bejelentett termékcsalád. Találhatók benne analóg RCA/XLR, valamint digitális koaxiális és AES/EBU összekötők is. Továbbá Ethernet (LAN), USB és 230 voltos tápkábel közül is lehet választani.

A gyártó páratlan zenei felbontást és kompromisszummentes hitelességet ígér e szériához, amely közleményük alapján a lehető leghatékonyabb jelvédelmet biztosítja. Utóbbi az új SIGNAL PROTECTOR nevű kiegészítővel válik lehetségessé, amelyet opcionálisan lehet megvásárolni a SCHNERZINGER Resolution Line kábelek mellé. Használata egyszerű, mindössze csatlakoztatni kell a kábeleken lévő 2,5 mm-es DIA aljzathoz.

SCHNERZINGER SIGNAL PROTECTOR

A kompakt, kifejezetten e szériához kifejlesztett eszköz növeli a Bidirectional Barrier technológia hatékonyságát és egyúttal a vegyes (más gyártóktól is származó) kábelek és hifi készülékek által létrejött interferencia csökkentésére szolgál, feladata a kábelt érintő belső interferenciákkal szembeni védelem.

SCHNERZINGER Resolution Line tápkábel

Emellett a gyártó kínálatában már megtalálható, szintén zavarcsökkentő szerepű CABLE PROTECTOR is használható a Resolution Line széria termékeivel. Utóbbi is a Bidirectional Barrier technológia hatékonyságát hivatott növelni, de a kábel külső interferenciák káros hatásaival szembeni védelme révén. A Bidirectional Barrier fő feladata az elektromos hálózat által sugárzott vagy a kábelekből érkező külső interferenciák blokkolása, hogy azok ne hatolhassanak a jelútba, illetve az audio eszközök által generált belső elektromos interferencia sem adódjon át más eszközök számára, hanem kifelé disszipálódjon.

SCHNERZINGER CABLE PROTECTOR

Az USB és LAN kábelek már Magyarországon is megvásárolhatók. Valamennyi SCHNERZINGER termék elérhetőségével és árával kapcsolatban az AudioMe Consult munkatársainál lehet érdeklődni.

audiome.hu

schnerzinger.com

SCHNERZINGER Resolution Line hangfalkábel

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.