Parasound az Octogon Audio polcain

2017. szeptember 18., hétfő, 05:10

Parasound audio hifi házimozi erősítő előfok végfok előerősítő végerősítő monoblokk hifi erősítő házimozi erősítő Parasound hifi Parasound házimozi Octogon Audio

Exkluzív hifi márkával bővül az Octogon Audio amúgy sem hétköznapi kínálata. Mostantól Parasound termékek is kipróbálhatók náluk, melyekből már hifi és házimozi elektronikák is érkeztek.

Az elsősorban hifi és házimozi készülékekre szakosodott, erősen vásárló-centrikus beállítottságú Parasound küldetése látszólag egyszerű, valójában közel sincsen egyszerű dolguk: nagyszerű hangot nyújtani jobb áron, mint bármely vetélytárs, ahogy honlapjukon is olvasható. A jól csengő márkanév bizonyára sokaknak ismerős, mivel a nemzetközi szaksajtó évről évre dobogós helyeken szerepelteti termékeit.

Parasound Halo Integrated Amplifier

Összesen négy ágra bontható szét a gyártó jelenlegi kínálata. Prémium szintűnek is nevezhető Halo szériája, melynek láttán vélhetőleg a legtöbb audiofil szeme és füle bizseregni kezd, integrált sztereó erősítőt és számos elő-végfok kombinációt tartalmaz. 1, 2, 3, 5 és 7 csatornás végerősítők közül válogathatunk, melyek mellett érdemes megemlíteni a P7 hétcsatornás processzort és JC3 lemezjátszó előerősítőt.

Parasound JC3 phono preamplifier

Érdekesség, hogy a cég nem hátrált meg akkor sem, amikor a multiroom rendszerek elárasztották a piacot, sőt. ZoneMaster családjukba több olyan eszköz is tartozik, amelyek az egyedi installációkat szolgálják audiofil hangzás mellett.

Parasound ZoneMaster Model 1250 hátlap

Sokak számára érdekes lehet az egyszerűen csak Z széria néven ismert sorozat, amelyben kompakt kialakítású sztereó komponensek találhatók (leginkább DAC és fejhallgató erősítő, integrált sztereó erősítő, továbbá elő-végfok páros). Végül, de nem utolsósorban a NewClassic képviseli a legjobb ár/érték arányt képező termékcsaládot azok számára, akik sztereó köntösbe bújtatva keresnek sokoldalú szolgáltatásokat és remek hangot.

Parasound Model 2250

Az Octogon Audio polcaira egyre több Parasound készülék kerül a jövőben, már most is kipróbálható náluk integrált erősítős és elő-végfok alapú sztereó rendszer, valamint komplett házimozi összeállítás kipróbálásra is van lehetőség. A folyamatosan érkező eszközök részletes tudásával és árával kapcsolatban az Octogon Audio bemutatótermében célszerű érdeklődni.

www.octogonaudio.hu

www.parasound.com

Parasound Halo P 7 preamplifier

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.