Nagyszabású házimozi az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. november 15., péntek, 00:35

Házimozi Stúdió Revel Performa hangfal házimozi hangfalszett Revel hangfal SIM2 házimozi projektor házimozi erősítő hifi show házimozi show szórakoztató elektronikai kiállítás Audio Vision SHOW

Az idei kiállításra a Házimozi Stúdió magával hozza az amerikai Revel cég prémium kategóriás hangsugárzóit, melyek megfelelő meghajtását brit Arcam elektronika fogja biztosítani, emellett látogatóink megtapasztalhatják, milyen a kifogástalan minőségű vetített kép, egy SIM2 projektor tolmácsolásában. Nem lesz nehéz megtalálni az ő szobájukat: csak kövessük azt a bizonyos mennydörgést!

Revel Performa 3 házimozi hangfalszett

A Házimozi Stúdió demószobájában Revel Performa 3 álló hangfalak és hozzájuk tartozó center ill. háttérsugárzók fognak gondoskodni a lehengerlő hanghatásokról. E hangdobozok nem csak teljesítményük, hanem kivitelük és megmunkálásuk miatt is elsőrangúnak számítanak. Meghajtásra ezúttal Arcam házimozi erősítőt alkalmaz a Házimozi Stúdió, a képi világot pedig felső kategóriás SIM2 projektorral és Stewart Filmscreen vetítővászonnal valósítják meg.

Revel Performa 3 hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.