JBL Synthesis mozi az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. október 28., hétfő, 06:35

Házimozi Stúdió JBL Synthesis hangfal házimozi hangfalszett JBL hangfal JBL Synthesis hangfal SIM2 projektor házimozi erősítő hifi show házimozi show szórakoztató elektronikai kiállítás Audio Vision SHOW

A Synthesis nem a JBL "átlag" termékvonalát, hanem a topkategóriás, csúcsszínvonalú rétegét képviseli. Olyan házimozi hangfalak tartoznak e szériába, melyeket sokan a világ legjobbjai között tartanak számon. És miért nem árt ezt tudni? Mert az Audio & Vision SHOW Báltermében mindenki élőben ki tudja majd próbálni, mire képesek a Synthesis szörnyetegei!

JBL Synthesis házimozi rendszer

A Házimozi Stúdió olyan készülékekkel fogja berendezni kiállítói termét, melyek a házimozi iparág legkiemelkedőbb márkái közé tartoznak. A rendezvény látogatóinak így lehetősége lesz arra, hogy saját fülével, szemével, bőrével átélhesse, hogy mire képes egy igazán kiforrott házimozi rendszer. Olyan komponensekkel találkozhatnak majd, melyeket hollywoodi filmrendezők, szupersztárok is előszeretettel használnak.

JBL Synthesis házimozi rendszer

A lehengerlő hangreprodukció mellett makulátlan képmegjelenítésre is számíthatunk; utóbbiról a Házimozi Stúdió által forgalmazott SIM2 házimozi projektorok egyike fog gondoskodni. Vetítési felületként sem hétköznapi vásznat, hanem egy Stewart Filmscreen terméket fognak alkalmazni. A méreteket és a teljesítményadatokat egyelőre nem közöljük; úgy lesz igazán ütős, ha mindenki személyesen fog velük szembesülni!

SIM2 C3X Lumis házimozi projektor

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.