Mission Impossible 4

Fantom Protokoll

2011. december 17., szombat, 14:00

filmajánló HD trailer Full HD Tom Cruise Mission Impossible 4 IMAX 2D BMW i8

2011. december 15-től Tom Cruise immár negyedik alkalommal mutatja meg, hogy számára nincs lehetetlen. A filmelőzetesben is hamar világossá válik, miben fog különbözni a Fantom Protokoll az előző MI részektől ? ezúttal nem csak egy újabb küldetésre kerül sor.

Ethan Hunt (Tom Cruise) különféle megpróbáltatásokon ment keresztül a harmadik rész óta, pl. bájos felesége már nincs mellette - ellenben feltűnik a nem kevésbé szívdöglesztő Paula Patton, mint női főszereplő, Ethan egyik kollégája. Rajta kívül Jeremy Renner és Simon Pegg alakítják azt a Teamet, akik szembesülnek az eddigi legnagyobb küldetéssel: az Impossible Mission Force leáll, mert terrorizmus gyanújával vádolják, holott egyedül Cruise és három munkatársa tudják, mi is történt valójában, ki miatt robbant fel az moszkvai Kreml. Mivel az IMF mint szervezet már nem létezik, négyüknek kell megoldást találni a nukleáris háború elkerülésére.

Brad Bird akcióval telipumpált filmje egész estés szórakozást jelenthet azoknak, akik a korábbi MI epizódokkal is szimpatizáltak, illetve nem hőkölnek vissza az esetenként irreális, eseményektől ? a BMW i8 elektromos sportkocsi vagy az üvegre tapadó mászó kesztyű csupán a kezdet, az előző részekben sem volt hiány ?lehetetlen? megoldásokkal, s mint ahogy az előzetesből kiderül, itt sem lesz.

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.