Lyngdorf Audio a Házimozi Stúdióban

2019. június 13., csütörtök, 05:10

Lyngdorf audio hifi házimozi hangfal hangszóró mélyláda mélysugárzó házimozi processzor házimozi erősítő

A Házimozi Stúdió kínálata egy dán egzotikummal gazdagodik: hamarosan a Lyngdorf Audio termékeit is megtalálhatjuk náluk!

A D osztályú technológiában és szobaakusztika korrekcióban élen járó Lyngdorf Audio egyetlen célt szolgál: a zenészek és hangmérnökök elképzelésével azonos élményt nyújtó hangrendszereket kínálni. Élvonalbeli kutató és fejlesztőcsapatuk a kezdetektől fogva kitartott a 100 %-ban digitális jelfeldolgozás mellett, már azelőtt, hogy azt széleskörben az iparág felismerte volna. Kezdetektől fogva ragaszkodtak ahhoz, hogy az általuk nyújtott eszközök mindegyike mérhető előrelépést nyújtson a jobb hangú jelfeldolgozásért. Olyan technológiákat fejlesztettek ki, amelyek mára sztenderddé váltak az audio iparágban. Teljesen digitális jelutat terveztek az analóg zavarok kiszűréséhez.

RoonPerfect

A RoomPerfect szobaakusztika mérő és korrigáló rendszer bármilyen környezetben alkalmazható. Az Intersample Clipping Correction nevű eljárás pedig a kiugró jeleket képes eredeti formájukra visszaalakítani, ezzel kiiktatva a "klippelés" általi harsány hatást.

Lyngdorf MH-2 hangfal

Kínálatuk két hangfalat (FR-1 és MH-2), egy mélysugárzót (BW-2), valamint öt elektronikát tartalmaz. Utóbbiak közül az MP-50 surround processzor végállomás lehet a kompromisszummentes házimozit építőknek.

Lyngdorf MP-50 házimozi processzor

A szerény megjelenésű TDAI-3400 temérdek bemenetet, beépített Roon-képes lejátszót és szinte bármire elegendő teljesítményt (2x200 W 8 ohmon) nyújt.

Lyngdorf TDAI-3400 all in one hifi rendszer

A moduláris felépítésű TDAI-2170 kiszolgálja a HDMI kimenetes forráskészülékeket, ugyanakkor átadja a RoomPerfect előnyeit.

Az SDA-2400 a gyártó egyetlen végerősítője (amely rendhagyó módon digitális bemeneteket is kínál), a CD-2 pedig a jó öreg optikai adathordozó gyűjtőinek okozhat meglepetést.

Lyngdorf TDAI-3400 all in one hifi rendszer

A Lyngdorf csak magasan képzett szakértőkre bízza termékeinek forgalmazását és bemutatását. Így nem véletlen, hogy a Házimozi Stúdióra esett választásuk, akik évek óta szinte kizárólag high end rendszerek építésével és élvonalbeli termékek disztribúciójával foglalkoznak.

Lyngdorf TDAI-3400 all in one hifi rendszer

A Lyngdorf kínálata várhatóan 2019 júliusától lesz kipróbálható és megvásárolható a Házimozi Stúdió törökbálinti bemutatótermében.

www.hazimozistudio.hu

lyngdorf.com

Lyngdorf BW-2 mélyláda

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.