Lotoo PAW Gold Touch utazó hifistáknak

2018. április 10., kedd, 12:05

Lotoo audio hifi lejátszó zenelejátszó Lotoo lejátszó hordozható lejátszó mobil lejátszó Lotoo zenelejátszó hordozható zenelejátszó mobil zenelejátszó

A mobil zenelejátszók piaca egyre tarkább, ugyanakkor a léc is egyre feljebb kerül. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Lotoo nemrégiben bejelentett zászlóshajója, a PAW Gold Touch.

Lotoo PAW Gold Touch zenelejátszóLotoo PAW Gold Touch zenelejátszóLotoo PAW Gold Touch zenelejátszóLotoo PAW Gold Touch zenelejátszóLotoo PAW Gold Touch zenelejátszóLotoo PAW Gold Touch és PAW Gold zenelejátszókLotoo PAW Gold Touch zenelejátszóLotoo PAW Gold Touch zenelejátszóLotoo PAW Gold Touch zenelejátszóLotoo PAW Gold Touch zenelejátszóLotoo PAW Gold Touch zenelejátszóLotoo PAW Gold Touch zenelejátszóLotoo PAW Gold Touch zenelejátszó menü

A Lotoo nem régóta található meg itthoni kereskedelemben, de az anyavállalataként futó Infomedia 19 éve meghatározó helyet tölt be a keleti piacon. Legújabb termékük, a PAW Gold Touch képviseli egyfelől a gyártó tudásának legjavát, másfelől válasz is a többi gyártó hasonló eszközeire. Ahogy nevéből sejthető, egyik fő újítása a teljes előlapját lefedő érintőkijelző. Utóbbi ujjlenyomatvédő bevonattal rendelkező Corning Gorilla Glass 5 felületet tartalmaz, a benne lévő panel pedig 3,77 colos IPS Retina LCD.

Lotoo PAW Gold Touch zenelejátszó

A készülék házát CNC technológiával dolgozták ki, repülőgép-ipari minősítésű alumínium ötvözetből, luxusszintű karórákat idéző hangerőszabályzó potmétere pedig aranyozott. Másfelől gyarapíthatja a ma még nem túl népes, szimmetrikus 4,4 mm-es Pentaconn kimenettel rendelkező készülékek táborát.

Lotoo PAW Gold Touch zenelejátszó

A Gold Touch áramköre több processzoros architektúrára épül, külön elektromos csatornák táplálják a vezeték nélküli, digitális feldolgozó és hangjel továbbításért felelős modulokat. A digitális-analóg jelátalakítást AKM AK4497 EQ chip végzi, mely szükség esetén 768 kHz/PCM vagy DSD512 jelfolyamokat is képes kezelni. Utóbbi kiegészül egy AK4137EQ felskálázóval és kettős PLL órajel generátorral.

Lotoo PAW Gold Touch zenelejátszó

A Gold Touch USB 3.1 Type-C csatlakozón keresztül tölthető árammal, ugyanezen keresztül mozgathatjuk rá a fájlokat is. Hivatalosan legfeljebb 2 TB (!) kapacitású SD kártya helyezhető bele háttértárnak. További érdekesség, hogy az eszköz kettős irányú, küldeni és fogadni is képes Bluetooth 4.1 adapterrel is rendelkezik. A beépített, 5500 mAh kapacitású akkumulátor egy feltöltéssel (a gyártó szerint) kb. 10 órányi üzemidőre képes, és ha már szóba került az idő, bekapcsolást követően a rendszer 2 mp alatt képes felállni. A saját fejlesztésű szoftverben többek közt parametrikus EQ is található, egyébiránt a Gold Touch külső USB DAC-ként is működik.

Lotoo PAW Gold Touch zenelejátszó menü

A készülék hamarosan Magyarországon is megvásárolható lesz, pontos árával és várható érkezésével kapcsolatban az itthoni forgalmazónál lehet érdeklődni.

muzixgroup.com

Lotoo PAW Gold Touch zenelejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.