Klipsch multiroom rendszer

2017. január 25., szerda, 13:35

Klipsch audio hifi hangfal hangrendszer multiroom zónajátszó erősítő multiroom rendszer multiroom hangrendszer multiroom zónajátszó Klipsch hangfal Klipsch multiroom Klipsch multiroom rendszer Klipsch multiroom hangrendszer

Az otthoni többszobás hangosítás folyton növekvő népszerűségét mi sem igazolja jobban, mint az, hogy a Klipsch is képviseli magát e téren. Egydobozos zónajátszótól a soundbar rendszerekig, alaposan felkészültek vetélytársaikkal szembeni versenyre.

DTS Play-fi alapokon nyugszik a Klipsch multiroom rendszer szoftveres háttere, melyet elsősorban Apple és Android mobileszközökről vezérelhetünk. A gyárilag telepített kliensek között természetesen internetrádió is szerepel, a további szolgáltatók listáján többek közt a TIDAL is megtalálható.

Klipsch Gate zónajátszó

Amerikai egyszerűség címszóval jellemezhető a nemrégiben nyilvánosságra hozott multiroom rendszer tudása és külleme egyaránt. A konkurensekhez hasonló szolgáltatásokat kínál, hasonló árazás mellett, némileg alkalmazva a Klipsch-re jellemző stílusjegyeket is (melyek között vélhetőleg a megszokott akusztikai karaktert is megkapjuk). Számos opciót kínál a termékcsalád egy komplett ház hangosításának esetére, de főleg az egyik legegyszerűbb tagja, a Klipsch Gate biztosítja a sokak által preferált univerzalitást. Utóbbi olyan kompakt zónajátszó, mely rendelkezik egy analóg ki- és bemenettel, a kommunikációt pedig beépített WiFi adapterrel oldja meg.

Klipsch Gate zónajátszó

Jóval összetettebb a PowerGate tudása, mely lényegében egy integrált sztereó erősítővel egybeépített zónajátszó. A kompakt eszköz 2 x 100 W teljesítményű, D osztályú végfokok társaságában kínál digitális bemeneteket, aktív mélysugárzó kimenetet és - kapaszkodjanak meg - még analóg lemezjátszó is ráköthető. Utóbbival mi először találkoztunk multiroom zónajátszón.

Klipsch PowerGate és RW-1 zónajátszók

Említést érdemelnek még az RSB-8 és RSB-14 soundbar-mélyláda párosból álló rendszerek is, melyek televíziónk hangját is doppingolják, miközben multiroom egységként is bármikor elérhetők.

Klipsch soundbar

Önállóan, hangrendszerrel egybeépített zónajátszóként látott napvilágot az RW-1, mely a klasszikus ún. bárhol elférő kategória megtestesítője.

Klipsch RW-1 zónajátszó

További érdekességként említendő a The Three zónajátszó, mely a jövő és múlt látványos keveredése. Külseje egyértelműen a hőskor szekrény nagyságú Klipsch hangsugárzóira emlékeztet, miközben telefonunkról épp úgy vezérelhetjük, mint többi testvérét.

Klipsch The Three multiroom hangrendszer

Egyébiránt a The Three-t nem vagyunk kötelesek hálózati alapokon használni, analóg és digitális bemeneteket is nyújt (őrá is került lemezjátszó földelés), tehát offline állapotban is képes aláfestő zenét produkálni.

Klipsch The Three multiroom hangrendszer hátlap

A Klipsch multiroom rendszer tagjai már itthon is rendelhetők, ill. az Extreme Audio bemutatótermében kipróbálhatók, fogyasztói áruk az alábbiak szerint alakul:

Klipsch RW-1 vezeték nélküli hangrendszer: 89 999 Ft (párban akciós áron 159 999 Ft)

Klipsch RSB-8 soundbar: 189 999 Ft

Klipsch RSB-14 soundbar: 249 999 Ft

Klipsch PowerGate: 169 999 Ft

Klipsch Gate: 79 999 Ft

Klipsch The Three: 149 999 Ft

www.extremeaudio.hu

www.klipsch.com

Klipsch PowerGate zónajátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.